ARVAL REKRYTERAR EN ACCOUNT MANAGER

Stockholm

Arval är en av världens ledande aktörer inom fleet management. Med över 7.000 anställda världen är vi är ett snabbt växande internationellt företag som utifrån ett entreprenöriellt och lösningsorienterat förhållningssätt arbetar mot ett tydligt uppdrag. -Att ge våra kunder en så heltäckande tjänst som möjligt, så att de inte behöver ägna en tanke åt sin vagnpark.

VI ERBJUDER

Som anställd hos oss får du möjlighet att vara med i ett entreprenörsdrivet företag som tillsammans arbetar för att erbjuda skräddarsydda lösningar till våra kunder, utifrån expertrådgivning och högkvalitativ service. Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett internationellt företag med hög energi, utmärkta karriär och utvecklingsmöjligheter och en familjär arbetsplats, där vi sätter högt värde i öppenhet och prestigelöst samarbete. Vi tror att en gemensam målsättning att alltid se till kundens bästa är en nyckelfaktor för att bibehålla de värdeskapande erbjudande och skräddarsydda lösningarna vi erbjuder idag. Arval arbetar aktivt för att våra medarbetare ska finna karriär och utvecklingsmöjligheter inom bolaget, såväl nationellt som internationellt. En del i denna satsning är möjligheten till utbildning genom Arvals Sales Academy.

OM TJÄNSTEN – ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

Som Account Manager hos oss kommer du att inneha en nyckelposition med ansvar för att skapa och utveckla långsiktiga relationer till våra befintliga kunder och kontaktpersoner. Du arbetar i nära samarbete med expertisen i ditt kundteam för att säkerställa att dina kunder och deras förare får den förstklassiga service och expertis de efterfrågar i alla ärenden som har med deras bilpark att göra, såväl mindre serviceärenden som komplexa avtalsfrågor. Du arbetar även proaktivt för att hjälpa dina kunder att hantera sin bilflotta, administrera förändringar i bilpolicy samt hitta nya möjligheter till att förändra eller utöka vagnparken utifrån ett konsultativt och värdeskapande förhållningssätt.

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

  • Du har ett genuint intresse av försäljning och arbetar utifrån tydliga mål och delmål.
  • Vi ser det som meriterande om du har en kandidatexamen eller motsvarande utbildning inom något av områdena ekonomi eller finansiering.
  • Du har ett lösningsorienterat, strukturerat och självständigt arbetssätt.
  • Du har ett inre driv med en förmåga att hålla en hög aktivitetsnivå utifrån affärsmässig kommunikation via såväl tal som skrift.
  • Vidare är du en nyfiken, lyhörd och lösningsorienterad med ett dedikerat kundfokus samt ett intresse för bilar och finansiering.

Du får ett utmanande arbete i ett internationellt företag med hög energi och med utmärkta karriär och utvecklingsmöjligheter med bra finansiella villkor. Du blir en del av ett framgångsrikt team som har roligt tillsammans.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Christopher Thorstrand. Urvalet kommer att börja vecka 32. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher via mail: christopher.thorstrand@salesonly.se

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt yrkesverksamma skräddarsydda lösningar som optimerar de anställdas mobilitet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Expertrådgivning och högkvalitativ service, grundstenarna i Arvals kundlöfte, infrias av mer än 7 000 anställda i 29 länder och företagets totala vagnpark består av miljontals fordon världen över, läs mer www.arval.se

Sökord – innesäljare, försäljning, finans, AM, account manager, fleet manager, tjänsteförsäljning, säljare, Stockholm, fältsäljare, målinriktad, sales, bil, akademisk examen.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan