TEKNISK SÄLJARE TILL FORBO MOVEMENT SYSTEMS

Malmö

Med nya idéer och innovativa lösningar är Forbo Movement Systems en av de ledande aktörerna inom högkvalitativa transport- och processband. Sedan 100 år har de hjälpt sina kunder att bli effektivare och att öka kvalitén på sina processer. Forbo erbjuder produkter och lösningar till process- och och tillverkningsindustrin, bl.a. till logistik- och livsmedelsindustrin.

Om tjänsten

Forbo Movement Systems söker en relationsdriven och teknisk säljaremed stort engagemang för att skapa lösningar för kund.

Som Säljare hos Forbo Movement Systems arbetar du självständigt och systematiskt mot din budget och ansvarar för hela säljcykeln. I tjänsten ingår det att utveckla och bearbeta befintliga kunder, samt att identifiera och skaffa nya kunder inom ditt distrikt.

Som stöd i din försäljning har du befintliga kunder, samt en effektiv organisation med lång erfarenhet och gedigen kompetens. Du arbetar självständigt mot tydliga mål, vilket förutsätter eget driv och förmåga att planera, prioritera och fokusera på kund- och affärsorienterade aktiviteter. Som teknisk säljare skapar du förtroende genom att vara lyhörd, engagerad, ärlig och nytänkande. Du är en god relationsskapare och har ett genuint intresse för att hjälpa dina kunder med tekniska utmaningar.

Forbos huvudkontor ligger i Kållered strax söder om Göteborg och där finns många av dina kompetenta och trevliga kollegor, samt VD som du rapporterar till. Du utgår från ditt hemmakontor och dina kunder som är slutförbrukare, OEM samt ÅF finns i södra Sverige.

Om Forbo Movement Systems – Vi erbjuder

  • en viktig roll i den svenska verksamheten och samtidigt en del i en global organisation
  • en utvecklande tjänst i ett stabilt företag som ligger i framkant med kvalitativa och högtekniska produkter; nya idéer och innovativa kundanpassade lösningar
  • en arbetsplats där kvalitet och långsiktiga kundrelationer är ledorden
  • engagerade, problemlösande och kunniga kollegor

Om dig – Erfarenheter och egenskaper

Vi ser att du som söker har minst 3 års erfarenhet från försäljning, B2B och med fördel av tekniska produkter mot ÅF, OEM, eller slutförbrukare inom livsmedels- och logistikindustrin. Du är lösningsorienterad med teknikintresse och motiveras av utmaningar och att prestera goda resultat. Du brinner för att utveckla långsiktiga kundrelationer och ser tjänsten som en intressant utmaning.

För att lyckas och passa in hos oss, ser vi att du är:

  • Relationsorienterad – social och gillar uppsökande försäljning
  • Självgående – med en stark egen motor
  • Ansvarstagande – pålitlig, ärlig och förtroendeingivande
  • Lösningsorienterad – tekniskt intresserad, kreativ och nyfiken

Vi ser gärna att du arbetar med uppsökande försäljning idag. Du är genuint intresserad och engagerad för att skapa tekniska lösningar, samt passionerad i din säljroll och brinner för det personliga kundmötet. 
Värdesätter du att arbeta i ett välrenommerat företag? Har du förmåga att se helheter i komplexa processer, ett innovativt tänk och med affären i fokus? 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa, på tel: 0735-21 65 31 eller via mail:kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs vecka 33-35 efter semestern. Varmt välkommen!

Om Forbo Movement Systems

Forbo Movement Systems är en av de ledande aktörerna inom högkvalitativa transport-, process och plastmodulband, samt transmissionsband, kuggremmar och planremmar i syntetiska material. Produkterna har många användningsområden inom tillverkningsindustrin samt inom detaljhandeln och servicesektorn, exempelvis som transport- och processband inom livsmedelsindustrin, löpband på gym eller som remmar i brevsorteringssystem. 

Forbo Movement Systems har lokal produktion på alla kontinenter (flexibelt och marknadsorienterat) och erbjuder ett varierat utbud av produkter i förstklassig kvalitet, såväl standardprodukter som specialprodukter.

Kompletta bandlösningar – de är inte alltid synliga, men ändå finns de nästan alltid där bakom scenen. Forbo utvecklar och skapar specialanpassade produkter som säkerställer att många komplexa produktionssteg går smidigt och att logistiken struktureras ännu effektivare.

Forbo Movement Systems levererar till den globala industribranschen och serviceföretag, särskilt tillverkare av originalutrustning.

För mer info: Forbo Movement Systems conveyor belts and flat belts

Sökord: Distriktsäljare, regionsäljare, säljare, ”teknisk säljare”, sälj, försäljning, försäljare, säljtjänst, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, kundutvecklare, lösningsförsäljning, b2b, sales, SalesOnly, OEM, ÅF, Skåne, Malmö, Helsingborg, Kalmar, ”södra Sverige”

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan