Client Relationship Developer

Göteborg

Jobbsprånget söker en säljdriven Client Relationship Developer!

Vill du göra skillnad på riktigt och arbeta i en av Sveriges mest intressanta verksamheter, som hanterar en av de viktigaste och mest aktuella samhällsfrågorna – integration? Och samtidigt vara en del av ett engagerat och snabbfotat team? Då kan rollen som Client Relationship Developer på Jobbsprånget vara helt rätt för dig.

Om rollen

Till Jobbsprånget söker vi nu en Client Relationship Developer för ett halvårslångt interimuppdrag med möjlighet till förlängning. I rollen som Client Relationship Developer är det din uppgift att sälja in praktiktjänster till nya kunder i hela landet, men med huvudfokus på större företag i Göteborgsregionen. Även om ditt fokus kommer att ligga på att ta in nya kunder kommer du även att ta över en befintlig kundstock och utveckla samarbetet med dessa kunder. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen; från identifiering av prospekts till att genomföra säljmöten och informationsmöten. Arbetet som Client Relationship Developer är till stor del operativt, samtidigt som du förväntas bidra i diskussioner kring strategi och möjliga upplägg för företag och organisationer. Du kommer att ha en nära relation till de medverkande arbetsgivarna och aktivt driva arbetet med att få fler att engagera sig i programmet. Jobbsprånget drivs av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA. Du arbetar självständigt och har fullt ansvar för din kundportfölj, samtidigt som du ingår i en arbetsgrupp som andas stark laganda där alla bidrar med erfarenhet, energi och inspiration.

Din profil

För att lyckas i rollen som Client Relationship Developer behöver du vara resultatinriktad och genuint intresserad av att skapa värde genom utvecklande samarbeten och långsiktigt goda relationer. Du motiveras av att självständigt och uthålligt driva dina egna processer framåt samtidigt som du är en del av teamet kring Jobbsprånget. Som person har du lätt för att etablera nya kontakter och du känner dig bekväm i såväl möten med ledande befattningshavare som med att prata inför större och mindre grupper. Vi tror även att du har ett stort eget nätverk och att du gärna delar med dig av goda idéer och erfarenheter. Erfarenhet av att ha arbetat med försäljning är ett krav.

Kvalifikationer

• God kommunikativ förmåga såväl skriftligt som muntligt

• Utmärkta kunskaper i svenska och engelska

• Du är väl förtrogen med CRM system och MS Office som arbetsredskap

• Du har ett genuint intresse av försäljning och arbetar utifrån tydliga mål och delmål

• Du har dokumenterade erfarenheter av komplex B2B- försäljning, minst 3 år

• Du är lösningsorienterad och drivs av att utveckla kundsamarbeten utifrån ett konsultativt förhållningssätt

Personliga egenskaper

• Du älskar försäljning, har en hög energinivå och drivs av att göra affärer

• Du trivs med kombinationen telefonförsäljning och personliga möten med presumtiva kunder

• Du är social och tycker det är viktigt med en professionell framtoning

• Du är bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder, partners och kollegor

• Du är en person som vågar utmana och komma med nya idéer

• Du är en riktigt skicklig relationsbyggare med ett genuint intresse av att bygga förtroende, trygghet och värde för dina kunder

• Du är strukturerad och resultatorienterad

• Du är prestigelös och flexibel

Ansökan

Ansök via länken. Har du uppföljande frågor är du välkommen att kontakta Viktor Hernborg på SalesOnly på mobil: 076- 000 18 67 alt. email: viktor.hernborg@salesonly.se

Om Jobbsprånget

Jobbsprånget är ett praktikprogram som erbjuder praktik till nyanlända akademiker. Jobbsprånget vill ta vara på de kompetenser som nyanlända har och matchar dem med arbetsgivare som vill erbjuda praktik. Vi samarbetar med såväl Migrationsverket som med Arbetsförmedlingen. Idag erbjuder vi praktik på ett tiotal orter och målet är att vi ska växa snabbt nationellt.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan