Nordisk Försäljningschef

Stockholm

Webhelp Nordic söker en Nordisk Försäljningschef med operativt ansvar!

Vill du bidra till att leverera marknadens bästa kundupplevelser? Har du ett genuint intresse av strategisk och operativ försäljning, affärsutveckling och kundservice? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Kärnan i Webhelp är kundservice. Vår högsta prioritet är att lyssna till våra kunder och hjälpa dem hitta lösningar. Vi brinner för att göra världen enklare och smidigare för människor.

Vi söker nu en Nordisk Försäljningschef som vill driva och utveckla vår försäljning på ett operativt och verksamhetsnära sätt i samarbete med vår säljorganisation. Detta innebär rent konkret att du ansvarar för all försäljning i den nordiska organisationen, men inte för en säljstyrka, detta är en rent operativ roll, utan personalansvar.

Bakgrund:

Webhelp är ett entreprenöriellt, globalt bolag med 75,000 anställda, grundat år 2000 i Paris och erbjuder integrerade lösningar inom kundupplevlse och kundkontakt samt en bred tjänsteportfölj inom B2B- och B2C-processer, från moderering av sociala medier till finansiella processer. Hundratals varumärken världen över väljer Webhelp på grund av deras medarbetare, kulturen de arbetar i och de idéer och teknik de sätter i arbete.

Webhelp är idag nummer 1 i Europa i sin bransch och redan etablerad som en global ledare på snabb tillväxt, där vi redan nu ökar kraftigt i bl.a. USA och Asien.

På sikt skall ett nordiskt sälj- & marknadsteam byggas ut, och som Försäljningschef är du med och bidrar med expertis och ledarskap för att sätta strategi, struktur och kultur för teamet. Den här positionen kommer få en möjlighet till ett större ansvar för detta team.
Om rollen:

I rollen som Nordisk Försäljningschef, på Webhelp, är du ansvarig för att identifiera och driva affärsmöjligheter för att framgångsrikt ta in nya kunder till Webhelp Nordic. Du kommer jobba nära vice VD och samtidigt ha en nyckelroll i att både utveckla och exekvera bolagets säljstrategi.

Det är en roll med mycket eget ansvar, men du kommer att kunna nyttja styrkan i Webhelp groups samlade säljnätverk med kollegor världen över och kundrelationer till Europas största varumärken.

Du kommer att ansvara för hela säljaffären från start till mål vilket inkluderar att sätta ihop offert utifrån den kund det gäller, agera som sälj-lead och följa den säljprocess som tillsammans har definierats. Du kommer att agera spindeln i nätet, styra hela säljprocessen och samarbeta med flera avdelningar för att sätta ihop vinnande förslag.Vi erbjuder:

• En att bli en del av en stor global organisation som är på väg att bli en av branschens största spelare.

• En nyckelroll inom företaget där din prestation kommer vara direkt avgörande för Webhelp Nordics fortsatta expansion och bidra till den accelererande digitala transformation som just nu pågår.

• Mycket goda utvecklingsmöjligheter.

• Tjänster och expertkunnande i världsklass.

• Välkända företagspartners och kunder.Profil:

För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas behöver du känna dig trygg i och betydande erfarenhet av framgångsrik B2B-försäljning- gärna från outsourcing/BPO eller IT- bolag. Du har ett utarbetat och gediget eget nätverk inom relevanta branscher på senior eller C-nivå som du under åren bygg t upp, du är trovärdig i dialog med kundernas beslutsfattare, samt har god insikt i hur storbolag fungerar. Du är prestationsorienterad, affärsmässig, socialt begåvad och har en dokumenterad historik inom komplex försäljning. Du är trygg i dig själv, skapar tillit och förtroende i dina relationer och tar dig an dina uppgifter med stort engagemang. Du levererar kvalitet, tar ansvar och satsar helhjärtat på ditt uppdrag.Utöver detta har du även:

• God förståelse av branschen i helhet.

• Akademisk examen.

• Förmåga att identifiera och analysera klientens behov för att forma en attraktiv lösning utifrån detta.

• Förmåga att utforma övertygande säljpresentationer.

• Bevisad meritlista över att bygga upp och bibehålla starka samarbetsrelationer tillsammans med kollegor/sitt team för att uppå resultat.

• Meriterande om tidigare arbetat eller i dagsläget arbetar hos någon av våra konkurrenter.

• Självgående säljare med tidigare erfarenhet av att själv få ihop en affär, från start till implementationsstadie.

• Vana att arbeta strukturerat och med gedigen erfarenhet av att jobba i CRM-verktyg (Salesforce med fördel).

• Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

• Utmärkta kunskaper i engelska och svenska (i både tal och skrift.)

• Målinriktad och van att jobba mot KPI:er.

• En god förståelse av att kunna nyttja olika marknadskanaler.

• Villig att resa i tjänsten vid behov.Vill du vara en viktig del av vår tillväxtresa – då ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut.Mer om Webhelp:

Läs mer om oss här: https://webhelp.com/sv/

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan