Regionansvarig Säljare – region syd & väst

Göteborg

Komikapp söker en Regionansvarig Säljare med erfarenhet från projektförsäljning, gärna gentemot offentliga och privata aktörer inom skola, äldreomsorgen och psykiatriområdet. Komikapp är ett företag i hjälpmedelsbranschen, med en tydlig vision om att göra morgondagen meningsfull för den enskilde. Komikapp vill genom mötet med människor förmedla kunskap om, samt väcka nyfikenhet och behov av, kognitiva hjälpmedel och sinnesstimulerande produkter. Komikapp vill vara en banbrytande kraft i samhället som gör skillnad och som ger livskvalitet till den enskilde individen.

OM TJÄNSTEN & VAD VI ERBJUDER DIG

Vi söker relations- och affärsorienterad Säljare till region väst / syd med ansvar att bearbeta Komikapps prioriterade kunder, vilka främst finns inom kommun och landsting, såsom skola, äldreomsorgen, psykiatriområdet och Hjälpmedelscentraler. Tjänsten är mycket självständig ute på fältet och det här är rollen för dig som älskar att göra affärer och att vara nära dina kunder – där affärsmöjligheter uppstår!

Som Regionansvarig Säljare på Komikapp arbeta du främst med sinnestimulerade och kognitiva hjälpmedel med fokus på produkter och lösningar till skola, äldreomsorgen och psykiatriområdet. Tjänsten innebär projektförsäljning, då du säljer allt från stora till mindre sinnestimulerande miljöer samt tyngdprodukter; såsom tyngdtäcken, västar och hjälpmedel till skolan, samt produkter som ska stimulera trivsel och glädje inom äldreomsorgen. Du ansvarar själv för att boka, planera och genomföra kundmöten, workshops, föreläsningar och kundträffar.

Du rapporterar direkt till Försäljningschef och ingår i ett team om 3 regionansvariga säljare. Komikapps huvudkontor ligger i Varberg och som regionansvarig Säljare bearbetar du kunder från Skåne i syd, till Blekinge, Småland, Halland och västra Götalandsregionen och vi ser med fördel att du bor i närheten av Varberg eller Göteborg. Tjänsten innefattar en del resor med övernattningar, samt att du ansvarar för att ta med dig produkter till dina kundaktiviteter. 

Våra värdeord är Professionella, Respektfulla och Visionära – vilka genomsyrar Komikapps förhållningssätt, internt och mot kund. Tjänsten innebär självständigt arbete med stort eget ansvar, samtidigt som att vi värnar om oss som team. Vi bryr oss och utvecklas tillsammans genom att ta och ge stöd internt. Vi tror att även du trivs i en organisation som främjar laget och stöttar gemensamma affärsdrivna aktiviteter, såsom genomförande av webinars och deltagande på mässor. Vårt mål är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen!

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

  • Lyhörd, nyfiken och erfarenhet från rådgivande projekt- och lösningsförsäljning.
  • Kreativ, inspirerande och initiativrik.
  • Kommunikativ med förmåga att utbilda, både via digitala webinars och ute hos kund.
  • Engagerad och drivs av att skapa långsiktiga relationer.
  • Självständig, strukturerad och erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna mot offentlig sektor.
  • Körkort, samt möjlighet och vilja att resa i tjänsten.
  • Branscherfarenhet är meriterande, men det är inget krav.

Kände du precis att den här rollen passar dig? Då ser vi fram emot din ansökan, bestående av CV samt personligt brev så snart som möjligt. Det går bra att söka tjänsten så länge annonsen är publicerad! Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara frågorna i ansökningsformuläret.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa via sms 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer sker under vecka 2-4 2021. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via knappen Ansök här i annonsen. Varmt välkommen!

OM KOMIKAPP

Komikapp är ett företag i hjälpmedelsbranschen, med en tydlig vision om att göra morgondagen meningsfull för den enskilde. Komikapp vill genom mötet med människor förmedla kunskap om, samt väcka nyfikenhet och behov av, kognitiva hjälpmedel och sinnesstimulerande produkter. Komikapp vill vara en banbrytande kraft i samhället som gör skillnad och som ger livskvalitet till den enskilde individen. Vårt huvudkontor finns i Varberg och vi är rikstäckande i SverigeLäs mer om Komikapp och våra produkter på www.komikapp.se.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan