Digital Sales Specialist

Stockholm

Om oss och om rollen – varför bli en del av Circle K?

Det finns säljorganisationer och så finns det säljorganisationer. Vi har designat vår säljorganisation utefter de senaste forskningsrönen och vi utmanar en konventionell bransch genom digital försäljning, Challenger Sales metodik och insiktsdriven försäljning. Vi lever som vi lär, är en starkt värderingsburen organisation och hos oss får du rätt förutsättningar för att lyckas. Hos oss på Circle K möts det bästa av två världar; resultatkultur i symbios med stark sammanhållning och mycket hjärta. Vi arbetar mycket fokuserat med hållbarhetsfrågor – då vi är en global premiumleverantör som driver marknadsförändringar under ett starkt varumärke.

Vi är nu på jakt efter vår första Digital Sales Specialist med det mycket viktiga uppdraget att digitalisera, optimera och automatisera köpresan för den kundportfölj du ansvarar för. Denna viktiga kundportfölj består av drygt 45 000 B2B kunder, vilket innebär en betydande del av Circle K’s omsättning inom Card Sales. Dessa bearbetas idag till största delen manuellt och det blir ditt uppdrag att förändra det! Behöver vi säga att detta är en fantastisk möjlighet för dig som går igång på att få vara med och bygga något från grunden?

Som Digital Sales Specialist har du ett strategiskt och operativt ansvar för vårt Marketing Automation arbete. Ditt uppdrag är att driva och utveckla lönsamma relationer med både nya och existerande kunder. Vi ser att du gör detta genom att använda din expertis för att tillsammans med marknads- och IT- teamet ta fram strategier, aktivt komma med rekommendationer, analyser, optimeringar och genomföra automatiserade och händelsestyrda kampanjer.

Du kommer ingå i vårt Inside Sales team som idag består av fem personer och vars kultur kännetecknas av kompetens, värme och gemenskap. Vi är generösa med att dela med oss av kunskap, vi firar framgång och vi peppar varandra i utmanande situationer – med andra ord ett riktigt dreamteam. Du utgår från vårt huvudkontor på söder i Stockholm (när pandemin lugnat sig, just nu arbetar vi hemifrån!)

Önskvärd kompetens, erfarenhet och egenskaper:

  • Minst 2 års erfarenhet av Marketing Automation och god förståelse för livscykelmarknadsföring
  • Analytisk förmåga i kombination med affärsmannaskap
  • Erfarenhet av att optimera kampanjer, både email och andra marknadsföringskanaler
  • Du behärskar praktiskt ett eller flera verktyg så som Salesforce Marketing Cloud eller liknande
  • Nyfiken och prestigelös och ett ”know how” i hur du skulle briljera hos oss!

Känner du att det står ditt namn skrivet överallt i denna annons?! Låt oss veta det genom att omgående söka tjänsten bestående av CV och personligt brev. Det går bra att söka tjänsten så länge annonsen är publicerad! Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara urvalsfrågorna.

Om oss

Du har förmodligen redan mött oss. Kanske har du stannat till för en kopp kaffe, tankat bilen eller köpt något att äta på resan. I så fall vet du vad Circle K står för; att göra vardagen enklare för människor världen över. Vi har vuxit till ett framgångsrikt globalt företag med mer än 15 000 butiker i 24 länder. Totalt har vi mer än 130 000 anställda som arbetar i våra butiker och på servicekontoret. Vi vill göra det enkelt för våra kunder längs vägen och vi kommer att uppnå detta genom att erbjuda bra produkter och snabb och vänlig service. Det är därför det är så viktigt för oss att vi hittar rätt personer, och det är därför vi gör vårt yttersta för att du ska utvecklas i din yrkesroll. För när du växer så växer även vi! 

I dessa rekryteringar samarbetar vi med Kristin Axelsson & Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan