Key Account Manager

Stockholm

Gunnebo Safe Storage erbjuder nu rätt person en möjlighet att vara delaktig i ett skede med fokus på utveckling och tillväxt inom ett spännande produktområde med lösningar för framtiden! Nu ska vi hitta vår nästa Key Account Manager!

Om rollen

Som Key Account Manager inom affärsområdet Safe Storage kommer du att fokusera på försäljning och utveckling av produktområdet, SecureIT bestående av säkra IT-skåp som skyddar dina kunders känsliga IT-utrustning mot olika former av attacker. Du kommer att ta en nyckelroll hos oss där du får ansvaret för att bli huvudkontakten för våra befintliga och framförallt nya kunder. Din roll innebär ansvar för att utveckla relationer och försäljningsmöjligheter mot kunder inom segmentet telekom, offentliga myndigheter, high-risk kunder m.fl. Huvudfokus ligger på svenska marknaden men du kommer även att arbeta med utvecklingen på de övriga nordiska marknaderna. Du tillbringar mycket tid ute hos kunder där du har möten med olika beslutsfattare såsom IT-ansvariga och inköpare. För att lyckas måste du ha förmågan att sätta dig in i de utmaningar som kan finnas hos kund samt ha förmågan och en naturlig vilja att bygga relationer både internt och externt.

Vår nästa Key Account Manager kommer att vara Secure-IT:s ansikte utåt och kommer att ha en nätverkande roll. Detta innebär att den ena dagen kan du vara med på branschmöten och mässor för att profilera Secure-IT medan du beger dig ut på vägarna för kundmöten den andra dagen. Du samarbetar med ett team av väldigt kompetenta kollegor i en internationell miljö och du rapporterar till Regional Director.

Du som söker ska ha möjlighet och viljan till en roll med fokus på nätverkande och mycket tid ute hos kunder. Vi tror även att du bor i Stockholm med omnejd.

OM DIG – EGENSKAPER OCH ERFARENHETER

Vi söker dig som är affärsmässig och trivs i en roll där du får möjlighet att ta egna initiativ och använda din starka drivkraft. Du är erfaren inom offentlig upphandling och förstår vad som krävs för att skapa positivt resultat. Har förmåga att prioritera, strukturera och planera ditt eget arbete. Du har modet att testa nya tillvägagångssätt och förmåga att ställa krav och argumentera för din sak när det behövs. Som person är du lyhörd och har en naturlig förmåga att skapa förtroende. Vidare ser vi att du är social och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder. Du drivs av utmaningar och trivs i en roll som är en mix av ”hands-on” och strategiskt arbete.

Branscherfarenhet är meriterande, medans kännedom och insikt inom exempelvis cybersäkerhet eller en bakgrund inom säkerhetsbranschen är en stor fördel. Du har mest troligt akademisk alternativt eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskap, samt en van användare av bland annat Excel och CRM / affärssystem. 

Vi kan erbjuda:

  • En stark ledning inom Safe Storage!
  • En möjlighet att forma en attraktiv och central roll för dig som vill vara vår ambassadör externt och internt
  • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär, såväl nationell som internationell.
  • En spännande industrikoncern med innovativa produktlösningar som ska in i framtiden!
  • En roll som menar allvar med frihet under ansvar

Känns rollen som rätt nästa steg? Då ser vi fram emot din ansökan – du är bara ett klick bort!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Intervjuer och kandidatdialoger sker i slutet av augusti men du är varmt välkommen med din ansökan redan nu. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Gunnebo Safe Storage är känt för sina många säkra förvaringslösningar som du även hittar under andra internationellt kända varumärken, såsom Chubbsafes, Hamilton och Steelage. Mest kända är våra automatiska bankfacksystem SafeStore Auto för självbetjäning, våra serverskåp SecureIT, som skyddar känslig IT-utrustning mot attacker, samt vårt elektroniska låssystem KelNet-DS – det första elektroniska, högsäkerhetstestade nyckellåset som certifierats för distribuerade system.
Gunnebo Safe Storage är en pionjär inom ny teknik som med branschledande innovation strävar efter att vara den främsta leverantören av stöldskydd för värdesaker. Vi är stolta över den höga certifieringsnivån som våra produkter uppnått och den noggrannhet som vi hanterar de problem med som certifiering medför världen över. Läs mera här:
https://www.gunnebosafestorage.com/sv-SE

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan