Affärsinsikter

Välkommen till en inspirerande höst full av möjligheter!

Efter en härlig rekordsommar med tid att hänga med familjen, bada, ha sovmornar och reflektera är vi nu tillbaks – sprängfyllda av energi och förväntningar på möjligheternas höst! Vi har valkampanjer som drar igång och dialoger kring vad framtiden för med sig går varm i alla sammanhang.

För oss på SalesOnly är det mycket som ska ske! Vi kommer att fortsätta arbeta för att bygga framtidens säljorganisationer med våra kunder, träffa mängder med fantastiska säljpersoner och skapa möjligheter i vår gemensamma affärsplattform. Utöver det kommer vi att fortsätta arbeta med vår digitala plattform och utveckling, onboarda nya kollegor, finslipa processer för att få bäst kvalitet och service till våra kunder och kandidater, implementera nytt verktyg för att mäta kandidatupplevelse och mycket mycket mer.

Planeringen inför årets The Sales Conference 2018 och Sales Award Gala är naturligtvis i full gång. Vi ser fram emot att få lyssna på inspirerande och insiktsfulla talare som Daniel Pink, Thomas Eriksson och Jonas Ridderstråle. Vi vet att vi kommer få möta fantastiska affärspersoner, som precis som vi, brinner för att genuint försöka förstå vad som är framgångsrik försäljning framöver och vilka trender som man bör beakta.

Utöver det har vi också äran att vara delaktiga i juryn som utser årets B2B Commercial Director. Juryn kommer att hylla och kora de ledare som på ett föredömligt sätt bidragit till nytänkande och agerar föredömen för hur man bedriver modern B2B försäljning och marknadsföring. Vill du nominera kan du göra det här!

I och med att The Sales Conference i år bara kommer att gå av stapeln i Stockholm kommer vi få äran att ta med en del av innehållet på en miniturne. Under senhösten kommer vi att bjuda in Henrik Larsson Broman från ProSales till oss och våra kunder. Temat? Framtidstrender inom försäljning. Mer info och inbjudningar till detta kommer under oktober.

Vi vet att detta kommer bli en fartfylld och händelserik höst och är så laddade! Vi ses!

Vill ni också rekrytera framtidens bästa säljare? Klicka här och läs hur vi kan hjälpa dig!

Författare: Anna Falconer, Marknadsansvarig, anna.falconer@salesonly.se, +46 (0)73 661 30 40