Affärsinsikter

Time for new beginnings!

Att bygga ett bolag från 0 till en fullt funktionell, robust, passionerad och proffsig verksamhet är inte enkelt. Det är inget man gör ensam. Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med ett gäng helt fantastiska affärspersoner, kollegor, kunder och kandidater. Alla med samma nördiga intresse för försäljning. Alla med en övertygelse om att med stor passion, kunskap och långsiktighet kommer man framåt och lyckas. Alla med vetskapen om att 100% av alla intäkter kommer från försäljning.

Som den utvecklingsorienterade människa jag är har jag efter 8 år, 96 månader, 2920 dagar och oändligt många timmars hårt, passionerat och långsiktigt arbete bestämt mig för att nu, nu är det dags att lämna över stafettpinnen.

Skiften och utveckling är inte alltid helt lätta. För mig känns det självklart! Jag har förmånen att lämna över till en person som jag VET kommer utveckla SalesOnly till något ännu bättre och det gör mig vansinnigt glad och tacksam. Jag är stolt och glad över att ha förmånen att få lämna över till vår Jenny Berge, idag Regionchef Stockholm. Vi har under de senaste 5 åren jobbat nära varandra och har under en längre tid haft som gemensamt mål att hon skulle vara den som tog vid när det var dags. Och nu är det alltså det, dags! Fram till årets slut kommer jag dock finnas kvar i kulisserna. Med uppdraget att undersöka hur vi på bästa sätt kan stötta våra kunder att jobba smartare och snabbare för att bygga trimmade och framtidsinriktade säljorganisationer.

Jag är stolt som en tupp över det vi tillsammans har åstadkommit och kommer med stort intresse och kärlek att följa SalesOnly’s fortsatta utveckling och framgång!

Det finns så många människor som har spelat oerhört stor roll för vår framgång och för egen del är jag evinnerligt tacksam över att ha fått äran och möjligheten att få göra den här helt fantastiska resan! Så, ingen nämnd och ingen glömd – stort tack!

Författare: Ulrica Ekeroth, Grundare, ulrica.ekeroth@salesonly.se.