Affärsinsikter

Stolt, glad och tacksam!

Efter ett par månader av förberedelse och spänd förväntan var det dags igen! Igår samlades inte mindre än 700 fantastiska affärsmänniskor för att lära oss mer och bli inspirerade kring ämnet framgångsrik BtB försäljning!

Vi har haft äran att vara med ett par år vid det här laget och är så stolta över hur forumet har utvecklats med åren. Innehållet har alltid hållit hög kvalitet, ProSales Henrik Larsson Broman briljerar som vanligt och jag tror att vi alla tar med oss summeringen av de tre tydliga trenderna, Spelifiering, Tribalisering och Karmakapitalism. Tack Henrik!

För egen del har jag förmånen att få samla hela vårt fantastiska SalesOnly team! Det här året representerat av hela 33 pers från alla våra kontor och länder, Sthlm, Gtb, Malmö, Helsingfors och Köpenhamn. Magiskt! Jag är så stolt och tacksam över att få möjlighet att vara Vd för just er, grymma!!

Så dagen efter, vad tar jag med mig? Vi alla vet att en förändring är på gång – till och med här! Vi står i startgroparna för att skapa verksamheter som attraherar våra nya talanger och kunder. Vi vill alla göra bättre!

Den undersökning vi, tillsammans med ProSales, gjorde på temat ”Millennials’ attitudes to sales” har lagt grunden för en massa spännande insikter och nya teman att fortsätta undersöka.

Stort tack till er alla som var med och arrangerade! Vi ser fram emot nästa år!

https://vimeo.com/193673459%20