Affärsinsikter

God Jul & Gott Nytt!

För oss på SalesOnly har detta varit ett tufft och spännande år. Vi har haft äran att starta samarbeten med drygt 270 kunder och tillsatt över 400 grymma affärspersoner till hela svenska, danska och finländska näringslivet! Som om det inte hade varit nog har vi också fått fin effekt av vår ytterligare satsning på specialisering inom våra olika segment. Vi har också startat en satsning på att stötta våra kunder med att även erbjuda konsultlösningar.

Såklart har vi fortsatt att skruva på hur vi jobbar internt, vi har fortsatt mäta och följa upp kandidatupplevelsen (som glädjande stiger för varje månad!) och vi har haft förmånen att få delta i The Sales Conference även i år. Utöver det har vi utökat vårt samarbete med Säljarnas Riksförbund och hittat en ny fantastisk partner i SEB GreenHouse där vi under 2018 kommer att få förmånen att möta och dela med oss av kunskap till tillväxtbolag som är i starten på en kraftig expansion. Vi har under året också påbörjat arbeten och dialoger kring hur vi på bästa sätt möter talangbristen och jakten på framtidens säljtalanger.

Vi kan kort sagt summera med att vi lämnar året med fantastiska möjligheter för att utvecklas, bli ännu mycket bättre och fortsätta driva utvecklingen av framtidens säljorganisationer även under 2018!

Ytterligare ett viktigt område som vi vill hitta bra och relevanta lösningar på hänger ihop med hur vi på bästa sätt kan ta hand om våra kandidater. Inte bara i den klassiska delen där vi har kontakt för ett specifikt uppdrag utan även utöver det. Hur vi kan vara en plattform för att sprida och dela kunskap om framtidens försäljning på ett bra sätt. Vi har en del spännande spår på detta men är nyfikna på hur andra ser på det. Så har du någon spännande input kring det? Ring gärna mig!

När vi nu summerar oss vill vi tacka alla som varit delaktiga i att driva utvecklingen av framtidens försäljningsorganisationer framåt. Så tack alla fantastiska kunder, kandidater, partners, fans och andra magiska personer.

God Jul och Gott Nytt År önskar alla vi på SalesOnly – vi ses 2018 för nya framgångsrika äventyr!