Karriär

Berikande och boostande vardag!

Efter mer än 10 år i rekryteringsbranschen slås jag fortfarande av företag och våra kunders påhittighet och olikhet i många situationer. Min och vår vardag som rekryteringskonsult på SalesOnly utgörs, något enkelt, av två ben. Dels försöker vi hjälpa våra säljkandidater mot sina drömmars jobb dels genomför vi årligen ett stort antal kundbesök.

Fantastiskt nog arbetar vi ”gränslöst” på så vis att i princip ingen bransch är för oss utesluten. Detta innebär, kul nog, att vi får möjligheten att se och lära känna väldigt många olika typer av bolag, era affärer, era utmaningar, era möjligheter.

Ni är så otroligt uppfinningsrika när det kommer till vad för tjänster eller produkter som tas fram och levereras samt hur ni arbetar och att få ta del av detta är otroligt berikande och en grym energiboost! Extra kul såklart blir det när vi även får möjlighet att samarbeta med er.

Mycket i vår värld börjar med att vi träffar er så stort tack för alla möten så här långt och med lite tur får vi möjlighet träffa er även i år!

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!