Karriär

Berikande och boostande vardag!

Efter mer än 10 år i rekryteringsbranschen slås jag fortfarande av företag och våra kunders påhittighet och olikhet i många situationer. Min och vår vardag som rekryteringskonsult på SalesOnly utgörs, något enkelt, av två ben. Dels försöker vi hjälpa våra säljkandidater mot sina drömmars jobb dels genomför vi årligen ett stort antal kundbesök.

Fantastiskt nog arbetar vi ”gränslöst” på så vis att i princip ingen bransch är för oss utesluten. Detta innebär, kul nog, att vi får möjligheten att se och lära känna väldigt många olika typer av bolag, era affärer, era utmaningar, era möjligheter.

Ni är så otroligt uppfinningsrika när det kommer till vad för tjänster eller produkter som tas fram och levereras samt hur ni arbetar och att få ta del av detta är otroligt berikande och en grym energiboost! Extra kul såklart blir det när vi även får möjlighet att samarbeta med er.

Mycket i vår värld börjar med att vi träffar er så stort tack för alla möten så här långt och med lite tur får vi möjlighet träffa er även i år!