Säljrekrytering –
Vill du rekrytera?

SalesOnly har Nordens största rekryteringsnätverk med över 50 000 säljare och säljchefer. Vi lever och andas försäljning. 80% av våra kunder återkommer.
Har du den säljkompetens du behöver – inte bara just nu, utan för den nära framtiden? Inte? Då har du kommit rätt. Vi är experter på säljrekrytering och älskar vårt jobb.

Vad du får

  • Expertrådgivning om hur du framtidssäkrar långsiktig lönsamhet.
  • Specialistkompetens om säljorganisationens betydelse för hela företaget.
  • Erfarenhet: 2 277 genomförda rekryteringar till 500 kunder.

Vår process och våra kunder

Läs mer om vår rekryteringsprocess och hur vi kvalitetssäkrar vårt urval. Eller se vilka uppdrag vi har genomfört för våra kunder genom åren. Du kan också läsa mer om företaget SalesOnly här.

Varmt välkommen att kontakta oss här.

Ett transparent samarbete

Alla lyckosamma rekryteringar bygger på ett transparent samarbete. Våra kunder vet, precis som vi, att det är försäljning som är bärande för en framgångsrik och lönsam verksamhet. Därför har alla medarbetare på SalesOnly egen yrkeserfarenhet av försäljning. Den specialistkompetensen är en viktig anledning till att vi kan leverera så goda resultat.

Dina affärsbehov styr

Oavsett storlek och form på uppdraget utgår vi alltid från dig och ditt företags affärsbehov. Vi konsulterar dig och vägleder dig i vilka kompetenser och egenskaper som är mest lämpliga hos din framtida kollega, oavsett om det gäller en enstaka rekrytering eller att bygga en helt ny säljorganisation.

Om SalesOnly

Vi på SalesOnly är specialister på rekrytering inom försäljning. Vi matchar de bästa säljarna med de bästa arbetsgivarna. Våra kunder är företag som rekryterar till alla branscher i hela Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors.

Kontakta oss