Lediga jobb

Sales Representative Göteborg

Vill du hjälpa hantverkare och bygg och servicebranschen till en enklare vardag? Vi söker en Sales representative till vårt team i Göteborg.

Det här är säljrollen för dig som älskar att bryta ny mark och som drivs av kicken att vinna nya kunders förtroende – om och om igen. På Minuba är vi passionerade om att skapa verktyg som förenklar och förbättrar arbetsflöden för företag inom bygg- och servicebranschen. Vi tror på att arbeta smart och effektivt, och vårt team är engagerat i att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Här får du möjligheten att vara kreativ, påverka förändring och växa både professionellt och personligt.

Varför ska du välja oss?

Idag är vi en av Europas ledande appar och plattformar för orderhantering och fakturering online för service- och hantverksföretag, med dotterbolag i flera länder. Minuba är aktivt i 4 länder: Sverige, Danmark, Norge och Nederländerna. Företaget grundades i Danmark 2010 och har sedan 2017 funnits även i Sverige. Tillsammans med våra samarbetspartners hjälper Minuba kunder genom att erbjuda ett smart och onlinebaserat ordersystem. När du ingår i vårt lag, är du en del av en gemenskap som tror att kunskap är nyckeln till framgång.

Vi är stolta över vår företagskultur som främjar samarbete, lärande och utveckling. På Minuba får du chansen att arbeta med spännande projekt, omgiven av kollegor som delar din passion för att skapa innovationer. Om du söker efter en arbetsplats där du kan utmana dig själv, växa och bidra till att forma framtidens arbetsverktyg, så är Minuba platsen för dig.

 

 

Vad innebär rollen

Vi har en omfattande tjänsteportfölj som sträcker sig över olika områden såsom orderhantering, fakturering, orderkort, och kvalitetssäkring mfl.

Våra kunder är företag inom byggsektorn. Dina dagar kommer bestå av uppstartsmöten med teamet och att genom telefon och digitala möten bearbeta leads och företag som vi vet har behov av våra tjänster.

Genom att genomföra en noggrann behovsanalys kommer du att guida kunderna baserat på de utmaningar de för närvarande står inför i sin vardag.

Din roll innefattar att hjälpa dem att välja rätt lösning som bäst tillgodoser deras specifika behov. Det förutsätter att du har en djup förståelse för kundens verksamhet och innehar starka affärsinsikter.

I rollen som Sales Representative kommer du huvudsakligen att ha kontakt med Head of Sales, som också är den ansvariga för rekryteringen. På kontoret i Mölndal finns också tre svenska kollegor på plats, en från sälj, en från support och en på marknad. Resterande kollegor finns i Danmark.

Vem är du?

Vi söker efter en entusiastisk och resultatorienterad individ med utpräglat självledarskap, som gediget trivs i en dynamisk säljroll där vårt tjänsteutbud och värdeerbjudande står i centrum. Som en nyckelperson i vårt säljteam är du den drivkraft som tar initiativ och skapar meningsfulla kundrelationer. Din kommunikationsförmåga, både via telefon och digitala plattformar kommer att vara en nyckelkomponent för framgång i denna roll.

Du kan exempelvis ha:

  • En bakgrund inom bokföring och redovisning kan utgöra en betydande tillgång när du driver försäljning av våra system till administrativa personer inom byggsektorn.
  • Förståelse för byggsegmentet baserad på tidigare erfarenhet ger dig en djup insikt i kundens dagliga verksamhet. Det gör dig inte bara till en säljare utan till en strategisk rådgivare som förstår och kan bemöta de utmaningar och tidskrävande moment som kunderna sköter i sitt arbete.
  • Tidigare erfarenhet av systemförsäljning utgör en ytterligare fördel. Den ger dig den nödvändiga kompetensen och förståelsen för att navigera i försäljningsprocessen, identifiera kundens behov och presentera lösningar på ett övertygande sätt.

Dessutom är det avgörande att du alltid är lyhörd och snabb på att identifiera nya affärsmöjligheter hos potentiella kunder. Vi tror att du är van vid att självständigt driva och leda hela säljprocessen, från prospektering till framgångsrikt avslut och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om du är redo för en roll där din drivkraft och kommunikationsfärdigheter kommer att utvecklas och uppskattas, ser vi fram emot att välkomna dig till vårt team. Gör din ansökan idag!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johanna Nygren. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande. På grund av semestertider kommer ett första urval och återkoppling ske med start vecka 33.

Varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Läs mer om Minuba HÄR

Läs om mina kollegor