Lediga jobb

Säljare Inredningstextil

Ludvig Svensson söker en säljare av inredningstextil i Stockholm. Vi erbjuder drömjobbet för dig som är bra på att förstå vad kunden behöver och har förmågan att ge råd och kunskap om textila miljöer och dess påverkan för en hållbar arbetsmiljö. Vi arbetar konsultativt med ljud- och ljuslösningar genom textiler som bidrar till en bättre och mer estetisk miljö för människor. Har du en känsla för textiler och bekvämlighet med att prata tekniska lösningar för att åstadkomma kreativa och hållbara miljöer? Då vill vi gärna att du läser vidare och ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Du ingår i ett nordiskt säljteam som leds av Lina Ek, Försäljningschef Sverige. Vi arbetar med offentlig miljö där våra kunder är inredare, arkitekter, möbelproducenter och sömmare. Den primära uppgiften är att på ett engagerat och värdebaserat sätt presentera och utbilda våra kunder i Svenssons inredningstextilier med fokus på i första hand teknisk funktionalitet men så klart även det estetiska. Man har tydliga målsättningar och budgetramar. Det är en konsultativ säljroll med fokus på att förstå kundens behov och erbjuda rätt lösningar. Du delar erfarenheter, bjuder på kunskap och inspiration samt samverkar med dina teamkollegor. Genom att hjälpa dina kunder att bli framgångsrika, bidrar du till Svenssons utvecklingsresa.

Dina kunder finns i Stockholm med omnejd och du kommer att resa en del inom Mälardalen och lite söder om Stockholm men kommer att göra dessa resor över dagen. I ditt dagliga arbete utgår du från ditt hemmakontor och största delen av din arbetstid är du ute hos kund eller i vårt nya fina Showroom på Götgatan i Stockholm. Vårt huvudkontor och produktion ligger i Kinna.

VAD KAN LUDVIG SVENSSON ERBJUDA DIG?

 • En arbetsgivare med mycket hjärta och sunda värderingar: Långsiktig, pålitlig och dynamisk.
 • En internationell och spännande miljö med egen produktion i Sverige och lång intressant historia.
 • Produkter av hög kvalitet, då utveckling och innovation står i fokus.
 • Ett väletablerat varumärke med ett mycket gott rykte.
 • Högt i tak, korta beslutsvägar, samt ett tydligt och personligt ledarskap.
 • Kunniga och hjälpsamma kollegor, samt en miljö som främjar kompetensdelning, samarbete och att alla är viktiga för teamet.
 • En utvecklande roll, där din insats syns och där du på riktigt kan påverka dina kunders arbetsmiljö.
 • Spännande kundprojekt och ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.

VEM ÄR DU?                                                                                                                                               

Du har ett sinne för trender och tendenser och motiveras av att förstå dina kunders utmaningar. Du är tekniskt intresserad, lyhörd, rådgivande och genuint engagerad. I din säljroll är du professionell och har en naturlig förmåga att entusiasmera, inspirera och bjuda på kunskap. Du har intresse av ljud- och ljuslösningar i offentlig miljö, samt erfarenhet från värdebaserad projektförsäljning inom B2B och gärna gentemot föreskrivande led. Vi värdesätter att du har ett starkt självledarskap samt förmåga att strukturerat planera och prioritera ditt säljarbete, såsom att dagligen använda CRM, förbereda kundpresentationer och skapa unika kundlösningar.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du har en naturlig fallenhet för att skapa kvalitativa kundrelationer. Din energi är utmärkande och med ditt nyfikna och jordnära förhållningssätt bidrar du till en positiv stämning och goda samarbeten – externt såväl som internt. Du är en lagspelare som sätter teamet först och förstår vikten av att dela kunskap och erfarenhet. Har du viljan, den rätta inställningen och det engagemang som krävs? Då hoppas vi att just du söker denna tjänst!

ÖVRIGA MERITERANDE KVALIFIKATIONER

 • Eftergymnasial eller universitetsutbildning inom ekonomi eller marknad.
 • Branscherfarenhet och gärna ett nätverk hos inredare och arkitekter i storstockholmsområdet med omnejd.
 • Körkort, samt möjlighet och vilja att resa i tjänsten (huvudsakligen dagsresor).

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Önskas ytterligare information når du Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

OM AB LUDVIG SVENSSON

Ludvig Svensson – Ett familjeägt företag grundat 1887 och som ägs och drivs av fjärde generationen. Under varumärket Svensson erbjuder vi klimatlösningar för offentlig miljö och professionell växthusodling.

Vi är ett mål- och värderingsstyrt företag med korta beslutsvägar organiserat i två affärsområden: Klimatvävar och Inredningstextil. Med djupa rötter i Kinna och Sjuhäradsbygden har vi världen som arbetsfält med dotterbolag i Norge, Finland, Estland, Nederländerna, Spanien, Tyskland, USA, Mexiko, Kina och Sydkorea. Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna Sverige, Shanghai Kina och i Elva Estland för export till över 130 länder. Koncernen omsätter 800 MSEK och har totalt 370 medarbetare.

A better climate for people and plants (ludvigsvensson.com) Välkommen till vår familj!

Läs om mina kollegor