Lediga jobb

Sales Manager

Är du en affärsdriven person med entreprenörsanda och gedigen försäljnings erfarenhet? Är du tekniskt intresserad och vill jobba med partnerförsäljning på ett företag som ligger i framkant när det kommer till ny teknik och innovation?

-Då kanske du är vår nya Sales Manager!

Om tjänsten

I rollen som Sales Manager på iLOQ kommer du att driva partnerförsäljningen i norra Sverige. Våra produkter distribueras via auktoriserade iLOQ-partners som erbjuder tjänster för installation, service och reparation. Din roll är att samordna, stötta och coacha våra partners att öka försäljningen av iLOQs lösningar. Utöver detta kommer du även att arbeta med att proaktivt bygga upp och underhålla relationer med potentiella slutkunder i norra Sverige och på ett professionellt sätt driva affären framåt. Du kommer att driva processen från prospektering och boka möten till att vara ansiktet utåt för företaget på möten och mässor. Tjänsten utgår från Umeå och distriktet sträcker sig från Sundsvall till Kiruna.

Om dig

Som person är du tekniskt intresserad och är nyfiken på att lära dig nya saker, du har en entreprenörsanda, en inre drivkraft och är proaktiv i ditt tillvägagångssätt. Du tar stort ägandeskap för din roll och är kommunikativ och drivs av att bygga starka och långsiktiga relationer. Du är representativ och professionell i ditt bemötande både internt som externt och är van att jobba självständigt samtidigt som du har en stark samarbetsförmåga. För att ha bästa förutsättningar att lyckas i rollen ser vi även att du har:

 •         Minst 5 års erfarenhet av B2B försäljning
 •         Erfarenhet att jobba mot stora kunder
 •        Erfarenhet av partnerförsäljning alternativt KAM arbete. 
 •         Svenska och engelska i tal och skrift
 •         Körkort B
 •        Förhandlingserfarenhet på olika nivåer

 

Vi erbjuder

På iLOQ är vi stolta över att de senaste två decennier varit ledande inom innovativ batterifri teknik som samlar energi från vår omgivning för att förse dig med de mest flexibla, skalbara, smarta och hållbara lösningarna. Vi tror på människor och baserar vår affär på hållbarhet, respekt och resultat.

Vi erbjuder våra anställda: 

 •         En möjlighet att jobba med en spännande och innovativ produkt
 •         En möjlighet att komma in i ett bolag i tillväxt
 •         En stabil fast lön, tjänstebil samt fina förmåner
 •         En härlig bolagskultur där alla drar åt samma håll
 •         Frihet under ansvar

Om oss

Vi är en branschledande innovatör av patenterad energiskapande teknologi. Våra självdrivna digitala lås och NFC-aktiverade lösningar för mobil behörighetshantering har revolutionerat låsbranschen genom att erbjuda elektronisk låsning utan batterier eller kablar. iLOQ grundades i Onulu, Finland 2003 och där ligger vårt huvudkontor. Idag är vi över 300 anställda med verksamhet i över 30 länder. Läs gärna mer om oss på här.

Har du vad som krävs för att lyckas i rollen? – Skicka in din ansökan redan idag!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

I denna rekrytering samarbetar vi med Mikael Majoros på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael på 076-007 17 40 eller mikael.majoros@salesonly.se

Läs om mina kollegor