Lediga jobb

Säljande Rekryteringskonsult

SVERIGES LEDANDE SPECIALISTFÖRETAG INOM SÄLJ OCH SÄLJLEDNING

Vi ser ljust på 2024 och fortsätter vår satsning och tillväxtresa. Vi har position nummer 1 och kommer fortsätta vara den ledande aktören inom vår nisch – Sälj/säljledning och operativa Vd roller.

Vi har precis fått tillbaka vår medarbetarundersökning med engagemangsindex om 89 och ledarskapsindex om 95

VÅR ÖVERGRIPANDE STRATEGI LYDER

”SalesOnly är de överlägset starkaste på marknaden när det kommer till att driva utvecklingen av säljorganisationer, inte bara genom att de erbjuder de främsta talangerna inom Sälj/säljledning samt operativa VD roller. SalesOnly är ett premiumvarumärke när det gäller rekrytering, interim och search av sälj, säljchefs och VD roller.”

Vi är en del av den expansiva HR-koncernen Wise Group där SalesOnly 2022 prisades som årets tillväxtbolag. Vi ska fortsätta växa och det är här du kommer in.

OM ROLLEN

Hos SalesOnly har alla rekryteringskonsulter en 360 graders roll. Detta innebär att du tar in dina egna rekryteringsuppdrag och håller i hela processen tills slutkandidaten har anställts av uppdragsgivaren. Du säljer till och samarbetar med beslutsfattare på olika nivåer nationellt och ibland även internationellt. Din vardag består i att prospektera nya uppdrag, utveckla kundrelationer samt att driva hela rekryteringsprocessen från start till mål. Search-Rekrytering är vårt primära erbjudande men kombineras med tjänster såsom second opinions, interimslösningar, kompetenskartläggning och workshops för sälj- och ledningsorganisationer.

VI ERBJUDER DIG

 • En affärsnära & konsulterande roll med fokus på människor, företag, utveckling och framtid.
 • Fina förtjänst- och utvecklingsmöjligheter i en härlig tillväxtkoncern; Wise Group.
 • Att vara med och driva framtidens försäljning för såväl ledning som styrelser där ditt arbete i högsta grad påverkar hur framtidens säljorganisationer och ledningsgrupper kommer att se ut – kopplat till försäljning.
 • Certifiering i Sales Excellence Commercial Director Master Class hos Mercuri Research – A division of Mercuri International.
 • Certifiering i Wise Groups Hållbarhetsutbildning.
 • Världens bästa kollegor; både internt på SalesOnly och i övriga Wise-kollegor!

VEM ÄR DU

För att trivas hos oss identifierar du dig med våra värderingar: passion, kunskap, hårt jobb och långsiktighet, vilka genomsyrar vår affärs- och kvalitetsorienterade kultur. Du har ett relationsskapande och långsiktigt fokus, i kombination med förmågan att navigera målstyrt i en fullbokad agenda. Vi tror att du drivs av att göra ett riktigt bra jobb och att göra det lilla (stora!) extra för kunden. Din vilja att lyckas är utmärkande för dig och du trivs med högt uppsatta mål. För att trivas i rollen som säljande rekrytering/searchkonsult är du en person som gillar att ha många kontaktytor och att utveckla och upprätthålla nätverk. Du är framåt och nytänkande samtidigt som du har en känsla för struktur och administration. Framför allt kommer du att få förmånen att varje dag ha möjlighet att göra något som är ett fåtal yrken förunnat – att förändra någons liv.

DINA ERFARENHETER, KOMPETENSER OCH EGENSKAPER

För att förstå dina kunders behov har du erfarenhet av att antingen sälja dessa tjänster eller så har du varit en operativ ledare som har koll på marknadstrender och tendenser för att hålla dig ajour med vad som händer på marknaden. Bland våra uppdragsgivare finns många välkända företag, vilka alla ställer höga krav på vår effektivitet och kvalitet. Vi tillsätter allt från Account Managers, Key Account Manager, säljande projektledare, försäljningsingenjörer, försäljningsdirektörer och VD roller.

Utöver detta tror vi att du har:

 • Erfarenhet som rekryteringskonsult där du själv ansvarat för att searcha kandidater
 • Jobbat med tjänste-/konceptförsäljning B2B – krav
 • Ledarerfarenhet
 • Sinne för att planera, prioritera, samt att arbeta effektivt och lösningsorienterat
 • God vana av att arbete i olika digitala system
 • Mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift såväl svenska som engelska
 • Ett stort intresse av att bygga och utveckla relationer i kombination av att göra avslut på affärer
 • Du har ett stort nätverk på ledningsnivå

VILKA ÄR VI

Vi är ett starkt team med mycket hög kompetens och erfarenhet kring sälj /ledarskap och hantverket Search – rekrytering. Vi är stolta men aldrig nöjda, vi vet att det vi gör har en påverkan på vårt samhälle. Vi är skickliga på självledarskap och tar ansvar för oss själva och andra. Vi skrattar mycket, vi stöttar varandra, vi bollar idéer och utbyter kunskap med varandra. Vi firar framgång såväl som vi är transparenta när det går fel. För det gör det ibland när man jobbar med människor..

En viktig del som skiljer oss från kollegor i branschen är att vi tillämpar den senaste forskningen kring försäljning i våra processer. Titta gärna in på vår samarbetspartner Mercuri International research om du blir nyfiken. Det innebär att vi kan leverera ett högre värde och vara bättre rådgivare till såväl kund som kandidat med större sannolikhet att matcha rätt person med rätt uppdragsgivare. Vi tar inte på oss uppdrag som vi inte tror vi kan lösa, vi ser våra kandidater lika mycket som kund som våra uppdragsgivare.

Är det dig vi söker? Då vet du vad du ska göra – varmt välkommen med din ansökan redan nu!

Denna rekrytering görs av Kristian Ekelund och Linnea Lindroth på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian Ekelund, 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se eller Linnéa Lindroth på 076-525 38 59 eller linnea.lindroth@salesonly.se              

Läs om mina kollegor