Lediga jobb

Account Manager

Om du är en säljare som sätter dina kunder i fokus. Om du vill arbeta med kreativa lösningar och en bred produktportfölj som möjliggör dina kunders framtida tillväxt. Har du en bred förståelse för marknadsföring och försäljning och gillar att utvecklas tillsammans i grupp. Då är du kanske den vi söker?

Men är vi det du söker?

På CAPE Media kan du få arbeta långsiktigt med dina kunder och sälja annonsupplägg som verkligen kan ge dina kunder ett verkligt värde. CAPE Media arbetar med några av mediebranschens främsta kanaler där vi ansvarar för hela eller delar av annonsförsäljningen. Vi är också duktiga på att affärsutveckla och skapa nya intäktsben för mediaägaren. Det gör oss till en viktig partner för dem. Utöver detta utvecklar vi också helt nya mediekanaler och “produkter” där vi ser att det finns luckor i marknaden. Alltid med målsättningen att skapa värde för våra annonsörer.

Hos oss är det viktigt att alla känner sig uppskattade på jobbet. Det kräver mycket av oss i form av målstyrning, tydliga utvecklingssteg och en tydlig organisation. Men det är också enkelt för att vi trivs med att ge varandra förtroendet att våga, att ta initiativ och att ibland helt enkelt få misslyckas. Vi gillar att ge varandra feedback och det genomsyrar hela vår kultur. Vi gillar också utveckling och med det menar vi att kontinuerligt kompetensutvecklas, men också att hela tiden se till att göra allt lite bättre, lite mer effektivt än igår.

Ett av våra team på Gärdet i Stockholm ser just nu fram emot att växa med ytterligare en Account Manager. I rollen kommer du att ta ett viktigt första steg i din säljkarriär.

Vad du kommer att göra:

 •      Skapa fördjupade relationer med nya och befintliga kunder.
 •      Sälja och driva kampanjer i print, web, sociala medier, nyhetsbrev etc.
 •      Samarbeta med vårt kompetenta leverans- och produktionsteam.
 • Experimentera och vara kreativ i ditt sätt att bygga annonslösningar för kund.
 •      Följa resan från prospektering till stängd affär, för att sedan utveckla kunden i tätt samarbete.

Vi tror att DU:

 • Du har erfarenhet av B2B försäljning.
 •       Du är nyfiken och streetsmart.
 •        Ditt säljintresse och din förmåga att hitta kreativa sätt att nå kunder och skapa nya affärsmöjligheter saknar gränser
 •       Du kan bygga relationer med beslutsfattare på Sveriges ledande företag.
 •        Du är social och gillar mötet med kollegor på kontoret. – Du vill utvecklas- som person och i din roll som säljare.

Eftersom vi enbart arbetar på den svenska marknaden, men svenska bolag är flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

För rätt medarbetare kommer CAPE Media göra allt för att du ska bli den bästa versionen av dig själv. Men vi tillgodoser enbart plattformen och verktygen, Du är huvudingrediensen som får dig att växa och nå ambitiösa mål. Det vi kan lova är att du kommer att hitta massor av nya vänner och vi ser till att resan till toppen kantas av glädje och samhörighet!

Så, nu tänker du kanske- what’s in it for me?

 •        Friskvård varje dag, vi tror på att du presterar bättre när du mår bra.
 •      Möjlighet att arbeta med 20 olika medier
 •        Massvis av sociala aktiviteter med dina kollegor
 •        Förutom våra interna utbildningar har varje medarbetare har rätt till en individuell utbildningspott varje år.
 •      Konkurrenskraftig, fast lön.
 •        5 veckors betald semester varje år.
 •       Framtida möjlighet till delägarskap via aktieköp.
 •        Generösa tävlingar och teamaktiviteter
 •        Stockholms bästa utsikt från kontoret och härliga kollegor.

 

ANSÖKAN I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Cecilia Lallerman. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia via sms 070-2229190 eller via mail: cecilia.lallerman@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via knappen Ansök här i annonsen. Varmt välkommen!

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!