Lediga jobb

Konsultchef

Om tjänsten

RentalCare är på en tillväxtresa och söker nu en ny konsultchef. Som konsultchef hos oss kommer du att spela en nyckelroll i vår fortsatta tillväxt genom att skapa långvariga relationer med konsulter och kunder runt om i Sverige. Din primära uppgift handlar om att bygga upp ett nätverk av konsulter inom ett av våra affärsområden, för att sedan sälja in oss som bolag och uppdragsgivare. Med befintliga ramavtal på plats med regioner och kommuner, får vi kontinuerligt in uppdragsförfrågningar. Det är sedan ditt jobb att matcha rätt konsult mot rätt uppdrag och få in affären. Efter att du fått in affären går det över i en förvaltande relation där du genom uppföljningssamtal och avstämningar ser till att arbetet går bra och att konsulten trivs.

Vi erbjuder

  •         En chans att komma in i ett tidigt skede till ett bolag i expansiv fas.
  •         Möjlighet till personlig utveckling genom både externa och interna utbildningar.
  •         Tydlig karriärsutveckling och möjligheter till att avancera inom bolaget.
  •         En stabil grundlön och en generös provisionsstruktur.
  •         En stöttande kultur som uppmuntrar din personliga och professionella utveckling.

Om dig

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven och proaktiv i ditt förhållningssätt. Att vara tävlingsinriktad och älska att göra affärer är något vi förutsätter. Du är prestigelös och ser till företagets bästa i första hand. Därtill tycker du om att vara runt människor och får energi av att se dina kollegor lyckas. Rollen innebär ansvar i flera led och därför krävs även en förmåga att kunna anpassa sig till olika situationer. Vi har en kultur där vi behandlar alla lika och firar varandras framgångar och för att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar dessa värderingar.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  •         Någon form av försäljningserfarenhet, gärna inom tjänsteförsäljning.
  •         En positiv och kundorienterad inställning
  •         En förmåga att prioritera och arbeta mot mål
  •         Svenska och engelska i tal och skrift

Om oss

RentalCare är ett ledande bemanningsföretag med över 25 års erfarenhet inom rekrytering och bemanning för den offentliga sektorn. Våra kunder inkluderar kommuner, landsting och privata aktörer. För oss är helheten viktig, vi kämpar för att våra kunder och konsulter ska trivas och känna sig nöjda i sin tillvaro. Därmed blir vi stolta när våra konsulter beskriver att de hör vårt engagemang. Då har vi lyckats! Vi sätter värde på våra medarbetares välmående och erbjuder generösa förmåner som frukost varje dag på kontoret samt flera lediga dagar om året utöver din semester.

Alla vi som jobbar på RentalCare har hög etik och moral, men framförallt en vilja att göra människors liv bättre.

Vi agerar alltid som ambassadörer och gör vårt yttersta för att bibehålla en stark företagskultur som präglas av våra värdeord, effektivitet, enkelhet, positivitet och öppenhet som genomsyras i allt vi gör. Vi strävar efter att vara det bästa vårdbemanningsbolaget i Sverige och tar stolthet i vårt engagemang för att matcha rätt person med rätt arbetsgivare. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Mikael Majoros på SalesOnly.

För bästa kandidatupplevelse ber vi dig, i första steg, söka tjänsten. Om ansvarig rekryterare anser att du har en matchande profil kommer våra rekryterare, i nästa steg, ta kontakt med dig. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan idag.

För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael via mikael.majoros@salesonly.se eller 076-0071740.

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!