Lediga jobb

Senior Teknisk säljare mot Återförsäljare - Norrland

Hörmann Svenska AB är en ledande aktör inom garageportar och industriportar med en stark närvaro i hela Sverige. Hörmann Group har över tid byggt upp en stark position på marknaden. Sedan 1935 har vi specialiserat oss på garageportar, vårt huvudkontor ligger i tyskland. I Sverige har vi varit etablerade 1997. Vårt fokus ligger på kvalitet, och vi tillverkar alla våra komponenter i ett nära samarbete med fabriken. Välkommen till ett bolag med korta beslutsvägar och en riktigt bra stämning. Hos Hörmann Sverige AB är medarbetarna vår viktigaste resurs och du kommer att kunna påverka din vardag. Du kommer att tillhöra väl etablerat säljteam och en engagerad och uppskattad chef som erbjuder mycket frihet under ansvar. Vi jobbar via ett starkt nät av återförsäljare för att nå våra kunder inom industrin. Då vi växer söker vi nu dig som kan bidra med rätt egenskaper och erfarenheter för att ta Norrland till nästa nivå.

Om rollen:

Vi söker en driven och teknisk säljare för att ta över ansvaret för vår verksamhet i Norrland, med fokus på industri och garageportar. Ditt uppdrag är att stärka vårt samarbete med återförsäljare och bygga starka relationer med befintliga och potentiella återförsäljare. Din förmåga att bygga relationer kommer att vara avgörande tillsammans med din affärsförståelse. Vi ser gärna att du kommer från branschen eller närliggande. Meriterande är också om du har förståelse för juridiken och kan arbeta med olika leveransvillkor.

Om dig:

 • Erfarenhet inom portbranschen, byggentreprenader, hissbranschen eller liknande område.
 • Förståelse för juridiken kring avtal och leveransvillkor.
 • God kommunikationsförmåga och relationsbyggande förmåga.
 • Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
 • Körkort och möjlighet att resa inom Norrland, räkna med 1-3 övernattningar per vecka.

Ansvarsområden:

 • Ansvara för att utveckla och vårda relationer med återförsäljare och kunder.
 • Genomföra fysiska och digitala kundmöten.
 • Skapa och följa upp offertförfrågningar.
 • Säkerställa att kontrakt och avtal är korrekt hanterade.
 • Följa upp och utvärdera befintliga återförsäljare för att säkerställa hög kundnöjdhet.

Vi erbjuder

 • Flexibilitet i distansarbete och kontorsarbete, med möjlighet att arbeta hemifrån eller på kontor enligt dina behov.
 • Ett trevligt område som sträcker sig från Hudiksvall till Kiruna. Vi ser gärna att du bor inom området.
 • Tillhandahållande av bil och frihet att resa inom Norrland.
 • Bra förmånspaket.

Känner du dig redo att anta denna utmaning och ta Norrland med storm, tveka inte att söka redan idag! För rätt person finns fina utvecklingsmöjlgiheter och vi hoppas att du vill vara med på resan.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund och Seren Ferah på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se eller Seren på 076-000 18 41 eller seren.ferah@salesonly.se

 

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!