Lediga jobb

Säljare Södra Sverige - Vita Verita AB

Säljare till Vita Verita i södra Sverige

Vita Verita är en etablerad och marknadsledande aktör inom renrumsteknik och kritiska miljöer. Vi är specialister på förbrukningsartiklar, luftteknisk kontroll och validering. Vår historia går tillbaka till 1983, och sedan dess har vi vuxit till en bred och pålitlig verksamhet med gediget kunnande och praktisk erfarenhet. Vi är intimt förknippade med den svenska och internationella utvecklingen inom renrumsteknik. Vårt arbete har utvecklats parallellt med skärpta krav och standarder. Vad som en gång började som en blygsam verksamhet är nu en pålitlig partner för kunder inom läkemedelsindustrin, elektronikproduktion och andra högteknologiska områden. Nu är vi i en spännande tillväxtfas och det är här du kommer in!

Vårt erbjudande till dig

Vill du vara en del av en spännande resa med starkt tillväxtfokus? Då är Vita Verita den rätta arbetsplatsen för dig. Som Säljare kommer du att ha möjlighet att påverka och vara med och bygga något stort inom renrum och kritiska miljöer. Du kommer få vara med på en spännande resa med fokus på tillväxt inom ett område som ständigt utvecklas inom en spännande nisch. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och förmånsbil samt en företagskultur som värdesätter arbetsglädje och kompetens. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår kompetenta Försäljningschef, Anna Lena Weiss och utgår hemifrån eller kontorshotell om så önskas i Malmö, Lund eller Helsingborg.

Dina uppgifter innefattar bland annat att:

  • Utveckla och hantera kunder: Du kommer att identifiera och bygga starka relationer med viktiga kunder inom renrums-sektorn, och säkerställa att deras behov och krav tas väl om hand.
  • Bygga långsiktiga relationer: Det är viktigt att etablera långvariga partnerskap med beslutsfattare hos dina kunder, så att de litar på dig och på Vita Verita som deras pålitliga partner.
  • Följa försäljningscykeln: Från att identifiera affärsmöjligheter till att slutföra affärer – du kommer att hantera hela försäljningscykeln och säkerställa att kunderna är nöjda med våra tjänster och produkter.
  • Samarbeta med teamet: Du kommer att samarbeta nära med vårt interna kompetenta team för att säkerställa att kunderna får enastående service och stöd genom hela processen.
  • Driva merförsäljning och identifiera tillväxtmöjligheter: Du kommer att aktivt leta efter möjligheter att utöka vår närvaro hos befintliga och nya kunder där du identifierar nya tillväxtmöjligheter inom Renrums-sektorn.

Vem är du?

Vi värdesätter högt din vilja att lära dig och en stark doer-mentalitet. För att underlätta din framgång kommer du att få en grundlig onboarding och produktutbildning. Vi tror inte att du kan allt från början. Din förmåga till självledarskap och affärsmässiga syn kommer att vara avgörande när du bygger starka kundrelationer och hanterar tekniska aspekter av renrumslösningar och produkter. Du har tålamodet att driva långa säljprocesser där det ställs höga krav på din kommunikativa förmåga och fallenhet att bygga relationer. Vi söker individer med olika kompetenser såsom exempelvis mikrobiologi, biokemi. Du kan ha en bakgrund som hygiensjuksköterska, driftingenjör, eller så har du erfarenhet inom försäljning av rengöringsprodukter och personlig skyddsutrustning. Har du bakgrund inom renrum anses det som mycket meriterande.

Om du är redo att ta ansvaret som distriktssäljare och tror att du passar för rollen, ser vi fram emot att diskutera hur du kan bli en värdefull del av vårt team inom Renrum-sektorn.

Om oss:
Vita Verita AB är en etablerad och marknadsledande aktör inom renrum och kritiska miljöer. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1983 har vi utvecklats till en pålitlig partner för företag inom läkemedelsindustrin, elektronikproduktion och andra högteknologiska sektorer. Vår verksamhet bygger på gediget kunnande och praktisk erfarenhet, och vi har certifieringar enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Läs mera om oss här

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se.

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!