Lediga jobb

Senior KAM till Kredinor

Kredinor startade sin etablering i Sverige under 2020 och har genomgått en spännande tillväxtresa under de senaste åren. Kredinor Sverige är en del av Kredinor AS som är Norges äldsta inkassobolag och har funnits sedan 1876. Koncernen har ca 600 anställda och finns i Norge, Sverige och Finland. Med ett stort utbud av finansiella tjänster hanterar Kredinor 1,8 miljoner ärenden årligen åt 9600 klienter.

Kredinor Sverige är ett tillväxtbolag inom inkasso som vill förändra branschen bland annat genom att utmana normer och tankesätt. I dagsläget är vi ca 35 anställda och sitter i ljusa och fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad, bara 10 minuters promenad från Gullmarsplan

Nu söker Kredinor en KAM som ska vara med och bygga upp något nytt på den svenska marknaden. Man får vara med om en tillväxtresa genom att jobba med relationsförsäljning och bygga upp sin egen kundstock som man sedan ansvarar för fullt ut. Man ingår i teamet inom Strategic Sales.

För att lyckas behöver du vara van vid att jobba självständig, med en kommunikativ förmåga, samtidigt vara ödmjuk och ha en hög integritet. Du trivs med att träffa människor i olika sammanhang och har förmågan att anpassa dig efter olika situationer. Är du sugen på en ny utmaning där du får möjlighet att växa i ett bolag med stor framtidsanda och får vara med och utveckla och äga dina egna kunder? Läs då vidare.

I rollen som KAM på Kredinor kommer du att ansvara för att identifiera potentiella kunder och bygga starka relationer med dem, samtidigt som du arbetar på en redan konkurrensutsatt marknad. Du behöver därför vara målinriktad och kreativ för att prospektera nya kunder och hitta unika sätt att tillföra värde till deras verksamhet.

VI ERBJUDER:

Möjligheten att vara en del av en tillväxtresa med stöd av en erfaren ledare. Arbeta med ett starkt varumärke, på Norges äldsta Inkassobolag. Vi erbjuder även:

·        Att utgå från ett nyrenoverat kontor i Hammarby Sjöstad men möjlighet till hybrid arbete

·        En bra on-boarding och flera möjligheter till utveckling de kommande åren

·        Förmånliga anställningsvillkor

VI SÖKER DIG SOM:

Tycker om en förändringsprocess och kan ta ansvar för sin egen framgång. Som är prestigelös men samtidigt målinriktad och strategisk i ditt arbete. Som har en vilja att utvecklas inom försäljning och kredithantering. Vi söker även dig som har:

·        Erfarenhet från komplex tjänsteförsäljning

·        Erfarenhet från en kundnära roll

·        Kunna prata tekniska lösningar

Meriterande är även:

·        Erfarenhet från inkassobranschen

·        Nätverk från bank/finans/fintech

Får den här rollen ditt hjärta att klappa lite extra, sök tjänsten redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Observera att en bakgrundskontroll görs i processen, vilket innebär att man behöver vara fri från betalningsanmärkningar och inte förekomma i belastningsregistret.

Läs mer om Kredinor på https://www.kredinor.se/

säljare, sälj, försäljare, inkasso, bank, finans, tjänsteförsäljning, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!