Lediga jobb

AREA SALES MANAGER SVERIGE - EASY-LASER

Easy-Laser är världens ledande tillverkare och leverantör av laserbaserade mät- och uppriktningssystem. Vi utvecklar lättbegripliga produkter gjorda för att snabbt och enkelt kunna utföra exakta mätningar och rikta upp alla typer av maskiner med högsta precision.

Easy-Laser AB söker en Area Sales Manager till den svenska marknaden inom service- och underhållsindustrin – En nationell säljroll med möjlighet att arbeta med ett nischat produktsortiment och tillsammans med slutkunder från olika industrier.

OM TJÄNSTEN

På kontoret i Mölndal arbetar idag runt 85 personer i olika roller, och som Area Sales Manager kommer du ingå i ett säljteam på totalt sju personer. Easy-Laser jobbar i övriga världen med ett distributörsnätverk, men i din roll kommer du vara den viktiga länken mellan bolaget och våra slutanvändare på den svenska marknaden.

I rollen ingår att ha eget kundansvar, bygga starka relationer och att vara Easy-Lasers ansikte utåt. Du är driven och den som öppnar dörrar till nya, spännande affärsmöjligheter.

Tjänsten innefattar resor inrikes och ibland utrikes vilket innebär att du som person behöver vara flexibel och kunna lösa uppgifter både från kontoret samt ute på fältet. Du förväntas ha god förståelse för olika industrier, och vara nyfiken så du snabbt kan lära dig nya saker.

DINA ARBETSUPPGIFTER:

 • Identifiera nya och vårda befintliga kundrelationer.
 • Offerera, demonstrera och sälja Easy-Lasers kompletta produktsortiment.
 • Analysera och utvärdera potentialen för bredare försäljningskanaler tillsammans med övrig säljfunktion.
 • Representera företaget på branschrelaterade mässor och konferenser.
 • Ge tekniskt stöd i användningen av Easy-Lasers produkter.
 • Hålla teknisk produktutbildning.
 • Aktivt bidra till utveckling av säljprocesser och rutiner som kan leda till ökad affärsmässighet.
 • Resor över hela Sverige för att säkerställa lönsamhet.

DINA KVALIFIKATIONER & ERFARENHETER

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, såsom att du är lyhörd, engagerad och en fena på att skapa kontakt och bygga relationer. För att bli lyckosam i rollen, behöver du trivas med att resa i tjänsten samt ha förmåga att finna och driva nya affärsmöjligheter. Du motiveras av att inspirera andra och har en naturlig fallenhet för att anpassa dig till olika personer. 

Din tekniska kompetens och förmåga att bygga och underhålla långsiktiga relationer kommer vara avgörande för Easy-Lasers fortsatta framgång i Sverige. Vidare ser vi gärna att du har:

 • Minst fem års relevant erfarenhet inom industriell och teknisk B2B-försäljning, gärna från service- och underhållsindustrin.
 • Teknisk eftergymnasial utbildningsbakgrund. Kunskap om roterande maskiner är meriterande.
 • God kommunikationsförmåga, samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
 • Ett strukturerat arbetssätt samt förmåga att planera och prioritera ditt arbete självständigt och effektivt.
 • Vilja och möjlighet att arbeta agilt och flexibelt, för att kunna lösa uppgifter både från kontoret samt ute på fältet.
 • B-körkort och trivs med att resa inrikes och ibland utrikes. 
 • Tekniskt intresse, exemplifiera gärna i din ansökan.

EASY-LASER ERBJUDER

Som anställd på Easy-Laser blir du en del av ett expansivt bolag. Du ges stora möjligheter att växa tillsammans med oss och utöka vår verksamhet inom olika marknadsområden. Vi prioriterar arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald högt, och vi strävar efter att varje medarbetare ska kunna utnyttja sin fulla potential.

 • En trygg anställning och en del av den stabila och framgångsrika Indutradekoncernen.
 • Trivsamma lokaler i Mölndal, där drygt 80 dedikerade personer arbetar.
 • Marknadsmässig lön. Kollektivavtal (Teknikavtalet), tjänstepension, friskvårdsbidrag och friskvårdstid, flextid, subventionerad massage mm.

Låter detta intressant samt matchar dina erfarenheter och ambitioner? 

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kajsa via mejl alt sms: kajsa.sanden@salesonly.se / +46 735 216 531. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer sker under vecka 16-18. Varmt välkommen!

OM EASY-LASER 

Easy-Laser AB är ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och säljer laserbaserade mätinstrument för industriellt bruk. Vi hanterar hela kedjan från idé till färdig produkt internt. Tillsammans med våra återförsäljare löser vi mät- och uppriktningsproblem för användare i mer än 80 länder runt om i världen. På Easy-Laser AB ger vi arbetsmiljö-, jämställdhets- och mångfaldsfrågor hög prioritet och vi strävar efter att alla medarbetare skall få utnyttja sin potential. Vi finns i trevliga lokaler i ett expansivt område i Mölndal och vi är idag drygt 80 medarbetare. Företaget ingår i den stabila och framgångsrika Indutradekoncernen.

Läs om mina kollegor