Lediga jobb

Account Executive - Stockholm

Är du en driven person som trivs i kundnära roller? Vill du fortsätta utveckla dina kunskaper inom försäljning och förhandling? Vill du vara en del av en global ledare inom parkerings innovation?

Då är Easypark är rätt för dig!

Om Bolaget

Easypark är ett ledande bolag inom parkeringsinnovation. Vi grundades 2001 i Stockholm och finns idag i över 20 länder och mer än 4000 städer. På Easypark brinner vi för parkering och teknologi. Vi vill förnya parkering som koncept för alla – förare, företag och städer. Vi älskar levande städer och vill bidra till välfungerande samhällen med det vi gör bäst.

Med vår prisbelönade app hjälper vi förare att spara tid och pengar. Med hjälp av teknologi bryter vi barriärer och förbättrar stadslivets upplevelse.   

Om rollen

Det är en spännande tid att ansluta sig till vårt B2B försäljningsteam. Som Account Executive hos oss kommer du att vara ansvarig och jobba med uppsökande försäljning för att sälja vår affärslösning till både nya och befintliga användare av Easyparks tjänster. I en innesäljarmiljö kommer du aktivt att kontakta och förhandla avtal över telefon samtidigt som du jobbar proaktivt med uppföljning, produktinformation och support. Med ett starkt team och ett coachande och stöttande ledarskap är den här rollen perfekt för någon som vill ta nästa klivet i säljkarriären.

I rollen utgår man från vårt Stockholmskontor.

Dina ansvarsområden

 • Uppsökande försäljning mot nya kunder och befintliga användare av Easyparks tjänster
 • Aktivt förhandla och offerera Easyparks B2B lösning. Du arbetar proaktivt med uppföljning, produktinformation och vara en rådgivande partner till dina kunder
 • Bygga relationer med kunder, driva försäljningen och öka varumärkeskännedom
 • Hantera dagliga aktiviteter och KPI:er genom planering och en effektiv säljapproach
 • Aktivt arbeta och uppdatera CRM-systemet
 • Kommersiellt ansvara för avtalen med kunderna genom kvalitativ försäljning

Om dig

Vi känner dig inte ännu men vi tror att du är en positiv person med ett win-win mindset som tycker om att fira framgång tillsammans med teamet. Vi tror att du är lyhörd och har en förmåga att snabbt kunna anpassa dig efter kundens behov för att leverera värde i varje kundinteraktion. 
Du är nyfiken och prestigelös och har därför inga problem med att be om hjälp och lära dig av dina kompetenta kollegor. Tillsammans vill vi stötta och hjälpa dig i din karriär inom försäljning!

För att lyckas i rollen tror vi även att du har följande erfarenheter:

 • Tidigare erfarenhet av B2B försäljning
 • Tidigare erfarenhet att jobba med uppsökande försäljning
 • Beslutsamhet och driv att nå dina försäljningsmål
 • Du är en lagspelare som är bekväm med att arbeta både självständigt som i team.
 • Du är en entusiastisk och innovativ person som alltid strävar efter att utvecklas.
 • Du är flytande i engelska och svenska i både tal och skrift
 • Du är en god kommunikatör och en aktiv lyssnare

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att få en unik möjlighet och tydlig utvecklings- och karriärplan med strukturerade utbildningsprogram som hjälper dig att nå framgång inom bolaget. Utöver detta erbjuder vi också en stabil grundlön och en strukturerad provisionsmodell.

EasyPark har höga förväntningar, inte på ett gammeldags sätt, utan en förväntan på dina idéer, initiativ och engagemang för att bidra till företagets gemensamma mål. Vi är en driven organisation med högt satta mål och söker individer som med passion och entreprenörsanda tar sig an utmaningarna längs vägen. 

 

Do you have what it takes to succeed in this role? – Please proceed with your application in English!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sophia Silfvercrantz och Mikael Majoros på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Sophia på 076-000 18 69 eller sophia.silfvercrantz@salesonly.se eller på Mikael på 076-007 17 40 eller mikael.majoros@salesonly.se

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!