Lediga jobb

Prodia söker en Produktspecialist

Prodia AB är ett svenskt företag som är ledande inom drogtestning. Bolaget är en del av Indutrade, en internationell teknik- och industrikoncern listad på Nasdaq Stockholm.

Prodia har sitthuvudsäte i Vellinge och har även ett kontor i Stockholm. Företaget erbjuder marknadsledande snabbtester och laboratorieanalyser för droger. Prodia har två affärsområden; Workplace, arbetsplatstestning mot bolag och primärt stora företag och Professional use – allt från sjukhus till behandlingshem.

Missbruk innebär kostnader, risker och problem för samhället och på individnivå. Årligen hjälper vi hundratals behandlingsenheter och arbetsgivare att skapa avgörande förändringar i sina klienters och medarbetares liv och uppnå en hållbar livsstil.

Prodia är ett företag i tillväxt som nu befinner sig i en fas där man expanderar teamet med ytterligare en kollega. I denna roll kommer man att arbeta för affärsområdet Professional Use, dvs kunderna är allt från sjukhus till behandlingshem och beroendemottagningar. Du kommer att ansvara för befintliga kunder och för deras ramavtal och att hålla i uppföljningar. Du kommer även arbeta med nya kunder. Kontinuerliga kunddialoger kring aktuella och framtida behov och utmaningar ingår också i rollen. Du representerar Prodia på mässor och olika events.

Det är en varierande roll så även delaktighet vid framtagande av säljmaterial som att hålla föredrag och presentationer såväl fysiskt som digitalt kan förekomma.

Placering är i Göteborg och man utgår från vårt kontor i Göteborg. Man kommer att ansvara för Västra Götaland, men resor utanför området förekommer och man får räkna med en del övernattningar. 

Du rapporterar till Försäljningschefen.

VI ERBJUDER

Att bli del av ett familjärt företag där man månas om sina medarbetare och vill att du ska utvecklas i din roll. Du blir en del av ett sammansvetsat team där man bryr sig om varandra. Ett bolag där vi tar stort ansvar gentemot våra kunder i alla led och där vi är ledande i branschen med mycket framtidsanda. Hos oss får du stor frihet och härliga kollegor! Vi är en liten organisation med snabba beslutsvägar vilket innebär att du får inblick och påverkan i hela verksamheten. På Prodia värdesätts och uppmuntras personlig utveckling och vi lever enligt våra värdeord omtanke, kompetens och ansvar. Med dessa värden i ryggen ger vi också våra kunder den bästa och mest kompetenta servicen på marknaden.

Ett generöst förmånspaket som inkluderar tjänstebil, friskvårdsbidrag, tjänstepension och 6 veckors semester ingår.

OM DIG

För att lyckas och trivas i rollen som Produktspecialist ser vi att du är kundfokuserad, serviceinriktad och påläst på ett representativt sätt. Du tycker om att många kontaktytor och knyta och upprätthålla goda relationer, något som kommer naturligt för dig.

Som person är positiv självständig, övertygande och vill verkligen göra skillnad. Du har ett starkt resultatfokus och har mycket goda säljresultat med dig från tidigare roller. Du drivs av att göra affärer i kombination med att möta människor.

Vidare ser vi även att du som söker:

·        Har erfarenhet från komplex produktförsäljning eller liknande

·        Har lätt för att ta in ny information och är snabblärd

·        Gärna arbetat i ett entreprenöriellt och rörligt bolag tidigare och gillar det!

·        Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

·        Ledord som professionalism och driv beskriver dig väl

·        Meriterande om du har bakgrund som sjuksköterska eller medicinsk kunskap

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

OM PRODIA

Prodia AB är ett svenskt företag som är ledande inom drogtestning. Bolaget är en del av Indutrade, en internationell teknik- och industrikoncern listad på Nasdaq Stockholm.

Prodia har kontor i Vellinge, Göteborg och Stockholm och erbjuder ett unikt helhetskoncept med snabbtester, komplett laboratorieservice av urin, saliv, och blod för både privata och offentliga verksamheter samt utbildning och kvalificerad support.

Missbruk innebär kostnader, risker och problem för samhället och på individnivå. Årligen hjälper vi hundratals behandlingsenheter och arbetsgivare att skapa avgörande förändringar i sina klienters och medarbetares liv och uppnå en hållbar livsstil.

Medarbetarna på Prodia har olika yrkesroller, erfarenheter och utbildningsbakgrund men delar samma mission: ett drogfritt samhälle.

www.prodia.se

 

Produktspecialist säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!