Lediga jobb

Utesäljare

Sedan starten 1997 har Limhamns Industriservice skapat kundvård i världsklass. Man har ständigt ett öra mot backen för att lyssna in sina kunder och utvecklar ständigt sin verksamhet. En era går mot sitt slut och man ska nu söka efter nuvarande säljarens efterträdare.

Som teknisk säljare på LIS kommer du genom ditt tekniska intresse ha kund-, avtals- och försäljningsansvar för hela LIS tjänste- och produktutbud gentemot befintliga och nya kunder i Skåneregionen. Kunderna som du ansvarar för jobbar huvudsakligen inom industri, industriautomation, jordbruk. Rollen innebär ett stort eget ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsarbetet. Du driver självständigt arbetet inom ditt område utifrån tydliga mål och rutiner. Att arbeta långsiktigt och förtroendegivande är en förutsättning för att lyckas. I tjänsten som säljare har du många interna och externa kontakter, kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska samt med beslutsfattare inom alla nivåer. Vi ser gärna att du utgår från kontoret i Oxie.

Vi erbjuder:

 • ett stimulerande säljarbete där du ansvarar för ett säljdistrikt med befintliga kunder och god tillväxtpotential
 • att vara med och driva utvecklingen av ditt eget distrikt med mycket frihet under ansvar
 • möjligheten att representera ett varumärke som står för kvalité, kompetens och snabbhet
 • en gedigen introduktion med produkt- och konceptutbildning och kompetenta, driftiga kollegor att utvecklas tillsammans med

Vi söker dig som:

 • har gymnasiekompetens, fördelaktigt med teknisk inriktning
 • teknisk intresserad
 • har jobbat teknisk försäljning, gärna med erfarenhet från värmeverk, hydraulik, mekanik eller tryckeri
 • har ett starkt inre driv och brinner för att hitta rätt lösningar för dina kunder
 • är en strukturerad och vass kommunikatör, van att kommunicera kring helhetslösningar
 • är en driven person som älskar eget ansvar och möjligheter att påverka

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av Atlas Copcos utbud av produkter och tjänster. ·        
 • Kan kalla dig själv ”tekniknörd”
 • Tidigare erfarenhet av att jobbat upp en egen kundstock

 

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Cecilia Lallerman på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Har du några frågor eller funderingar gällande tjänsten så kontakta gärna Cecilia på nummer 070-2229190 eller på cecilia.lallerman@salesonly.se

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!