Lediga jobb

Key Account Manager

VILKA VI ÄR

På Vitamin Well Group säljer vi nyttigare och godare drycker, snacks och proteinprodukter under de välkända varumärkena Vitamin Well, NOCCO, Barebells, Nobe aloe vera, Tyngre och Smiling. Vi är ett svenskt bolag i grunden, men expanderar snabbt globalt. Idag har vi produkter på över 40 marknader, med kontor i tio länder runt om Europa, USA och Asien. I år omsätter vi totalt över 4 miljarder kronor.

Vår resa går fort, men har bara börjat. Vi blir allt fler drivna, ansvarstagande och actionorienterad medarbetare som trivs i en miljö som förändras snabbt. Det är därför vi just nu söker efter ytterligare en kollega som är redo att ta sig an nya utmaningar tillsammans med oss!

DITT ANSVARSOMRÅDE

Rollen som Key Account Manager är en spännande möjlighet att bli del av ett dynamiskt och framåtlutat team som kontinuerligt strävar att överträffa kundens förväntan. Ditt huvudsakliga uppdrag är växa vår gemensamma affär genom att hitta nya kreativa försäljningslösningar och etablera långsiktiga relationer med våra nyckelkunder. 

I ansvaret ingår att säkerställa prioriterat sortiment och planogram, presentera och optimera nyhetslanseringar, ansvara för en god affär samt förhandla kampanjplan/-investering och inköpsavtal på årsbasis mot kunder inom servicehandeln och dagligvaruhandel. 

Som en del av vår centrala KAM organisation förväntas du vara en stark bidragare och katalysator till utveckling, och hur vi kan kontinuerligt utveckla och förbättra processer som driver tillväxt och främjar framåtanda.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen så är du en driven och analytisk person med en framgångsrik bakgrund som Key Account Manager inom servicehandeln och/eller dagligvaruhandeln. Du kombinerar detta med ett genuint affärsintresse och en nyfikenhet att kontinuerligt identifiera och realisera tillväxtmöjligheter. Ditt arbete kännetecknas av noggrannhet och struktur och du tar stort ansvar för ditt arbete såväl som bolagets övergripande mål.

För att vara framgångsrik:

  • Sannolikt minst fem års arbetslivserfarenhet som KAM med dokumenterade goda resultat.
  • En gedigen förståelse för kunderna inom servicehandeln och/eller dagligvaruhandeln
  • Erfarenhet från inköp- eller kategoriarbeta från våra produktområden är meriterande

SOM PERSON BESKRIVS DU SOM:

Du är prestigelös och uppskattar snabba beslut och förändringar. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med olika typer av människor samtidigt som du kan arbeta självständigt under eget ansvar. Du är kommunikativ och vågar utmana verksamhet internt som externt med förbättrande initiativ, samtidigt som du är ödmjuk mot såväl våra kunder som kollegor.

När vi kontaktar dina referenser kommer de att beskriva dig som en handlingskraftig person med högt driv och arbetsmoral. Personer i din omgivning skulle säga att du är en resultatdriven glädjespridare med stor känsla för detaljer och att du älskar att vara i miljöer i ständig förändring där du behöver omvandla utmaningar till möjligheter och att du alltid vill utforska nya vägar att växa verksamheten såväl som dig själv.

Rollen som Key Account Manager är baserad på vårt kontor i Stockholm och B-körkort är ett krav.

Välkommen in med din ansökan, vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kommer tillsättas snarast möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se.

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!