Lediga jobb

Driven Projektledare inom elkraft till Holtab

Vill du vara en del av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring med produkter som nätstationer, fördelningsstationer, teknikhus och lågspänningsställverk? Gillar du att jobba strukturerat med ett starkt driv för affären och kunden? Då ska du söka tjänsten som Projektledare hos oss på Holtab. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjlighet att påverka och utvecklas i ett stabilt och växande företag.

Holtab startade 1973 och fyller i år 50 år, och är ett familjeägt bolag som sedan starten genomgått en snabb expansion och vuxit och fortsätter till denna dag att växa med en stark tillväxt. Ett framåtriktat industriföretag som utvecklar och levererar kundanpassade elkraftslösningar.

OM TJÄNSTEN

I rollen som Projektledare driver du kundspecifika projekt där du planerar projektets aktiviteter, säkerställer kravspecifikation samt gör uppföljningar och prioriteringar. Du äger hela projektet från det att säljaren avtalat affären med kunden till dess att produkten lämnar fabriken och vi har en godkänd anläggning på site. 

I nära samarbete med övriga funktioner på företaget ser du till att projekten levereras i tid, med kvalitet och god lönsamhet. Du äger dialogen såväl externt som internt och bygger långsiktiga relationer på vägen. Ledtiderna för ett projekt ligger normalt på cirka 20–40 veckor och du projektleder flera projekt parallellt. Majoriteten av slutkunderna finns i Sverige men leveranser till övriga nordiska länder förekommer.

Resor förekommer i tjänsten och möjligheten att arbeta hemifrån viss tid finns.

VÅRT ERBJUDANDE

Som vår nya projektledare erbjuder vi dig drivna, engagerade och glada kollegor som brinner för värdeskapande lösningar. Vår värdegrund kunskap, service och samarbete genomsyrar vår verksamhet. Vi jobbar i en familjär och kreativ miljö med korta beslutsvägar och det finns goda utvecklingsmöjligheter. Som projektledare har du varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik då projektledarens arbete kantas av kundanpassningar och nya utmaningar – det är det vi gör bäst.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget.

Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employee branding arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!

VI SÖKER DIG

För att lyckas i rollen tror vi att du har jobbat som projektledare tidigare, och gärna har vana från entreprenad. En teknisk bakgrund är av vikt men erfarenhet av elkraftsområdet meriterande. På Holtab gillar vi att arbeta tillsammans och därför behöver du vara en Teamplayer som är duktig på att kommunicera och skapa goda relationer. Gillar du även att ha flera saker igång samtidigt och ordning och reda så kommer du även lyckas i projekten.

Resultat- och kundfokuserad, driven och strukturerad är ord som beskriver dig väl. Du gillar att hänga med i den spännande utvecklingen inom elkraftsområdet och har en förmåga att snabbt få förståelse för kunden, deras affär och organisation. Dessutom trivs du med att hitta lösningar för våra kunders utmaningar – du lever efter att inget är omöjligt.

ERFARENHET

·        Erfarenhet från en Projektledarroll eller liknande

·        Entreprenadvana

·        B- körkort och möjlighet att resa och övernatta vid tillfälle

·        Ledarerfarenhet eller ledaregenskaper

·        Elkraftsbakgrund är starkt meriterande

·        Utbildning inom projektledning eller en högskoleexamen är meriterande

Är du sugen på att vara med på en fortsatt tillväxtresa och en möjlighet att påverka? Sök då tjänsten redan idag!

I detta uppdrag samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

OM HOLTAB

Holtab utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Läs mer om Holtab på www.holtab.se

Sökord: Projektledare, entreprenad, affärsdriven, säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, energi, elkraft, högspänning, ställverk, transformator, Holtab ”sales only”

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!