Lediga jobb

Säljande ledare

Om oss

Som en HiQare är du en del av något större. Vi bygger bolaget tillsammans, och vår gemensamma vilja är att göra världen bättre genom teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. Om du har rätt mentalitet, attityd och kreativitet och vill vara en del av ett tryggt och stabilt team som utvecklar framtidens produkter och tjänster, då är HiQ rätt plats för dig. Vi är kultur- och värderingsdrivna, inte regelstyrda, vilket innebär att du kan vara dig själv till fullo. Som HiQare tar vi vårt arbete på allvar men har också kul på jobbet.

Vi erbjuder:

  • En utvecklande och dynamisk tid med smarta, entusiastiska, problemlösningsinriktade kollegor som utmanar ditt intellekt
  • Chansen att få jobba med fina varumärken och kunder samtidigt som du skapar nya relationer
  • Möjligheten att få driva teknikutvecklingen i näringslivet inom ditt specialistområde

Om rollen

Vi letar efter en Säljande ledare inom Business Critical IT som brinner för mjukvaruutveckling och teamet. Rollen är helhetsansvarig med personalansvar för våra konsulter, samtidigt som du tillsammans med övriga säljare driver affärsområdet framåt genom att säkra nya uppdrag. Din huvudfokus ligger på vårt erbjudande inom affärsområdet, från komplexa projekt till snabbrörliga konsultaffärer. Framgång i rollen kräver nyfikenhet, prestigelöshet och förmåga att förstå och abstrahera kundbehov. Det här är rollen för dig som trivs i en dynamisk affärsverksamhet, har högt affärsmannaskap och kan omvandla konsulter till värdefulla lösningar samtidigt som du strävar efter långsiktiga samarbeten.

Dina dagar som Säljande Konsultchef blir varierade med fokus på försäljning och att hitta nya affärer/projekt för våra konsulter. En del av din tid ägnas åt ledarskap och rekrytering. Du får stöd av vårt Talent Acquisition team för att säkra kompetenta konsulttalanger till HiQ.

Rollen innebär att driva affären framåt enligt affärsplan och mål i samarbete med andra team inom affärsområdet, affärsutvecklare och övriga säljare. Du har möjlighet att skapa och driva affären enligt uppsatta planer och mål, i en miljö där övriga affärsområden bidrar till ett starkt helhetserbjudande.

Du arbetar från HiQs kontor i centrala Göteborg med möjlighet till resor i tjänsten vid behov.

Om dig

Visst är du som oss; en säljdriven person som vägrar välja mellan att vara fylld av energi och sprallighet eller ha ett sylvasst affärsmannaskap som inger ett stort förtroende? Visst kan man ha den busiga glimten i ögat och ändå veta precis hur man ska approchera C-level beslutsfattare eller få veta kundens verkliga pains? Vi vet att du finns, för vi HiQare är likadana!

När du kommer in i ett rum eller äntrar ett Teamsmöte, får andra lite mer energi. Stagnation är inte ett alternativ för dig och är en nyfiken person som aldrig vill sluta utvecklas.

Vidare ser vi gärna att du har:

  • Gedigen erfarenhet av B2B-försäljning inom IT, med fokus på utveckling och mjukvara.
  • Ledarerfarenhet, inklusive konsultchef- eller teamledarroll.
  • Förmåga att lösa kunders utmaningar med hjälp av teknik och projekt.
  • Stark förmåga att strukturera och planera försäljningsaktiviteter med CRM och digitala verktyg.
  • Flytande svenska och god affärsengelska för internationella kundkontakter.
  • Självledarskap och en positiv inställning.
  • En lagspelare som trivs med att nå framgång tillsammans med kollegor i ett team.

Meriterande men inget krav

Erfarenhet av flygindustrin i någon form

Slog ditt hjärta precis dubbelslag? Då vet du vad du ska göra – varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Senior Rekryteringskonsult Kristin Axelsson på SalesOnly. För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristin på 076-000 18 89 eller kristin.axelsson@salesonly.se. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

HiQ International AB är ett privatägt bolag som består av tio kontor i Sverige samt kontor i Finland, Polen och Tyskland. I led med att HiQ Göteborg växer behöver man också växa organisationen med en säljande konsultchef till området IT Services. HiQ hjälper sina kunder hela vägen från idé till genomförande och erbjuder tjänster och lösningar inom områdena Tech, IT, Systemintegration och Digital Services. Oavsett om det handlar om att flyga stridsflygplan utan att lämna marken, köra långtradare utan chaufför, betala utan pengar, styra en gruvmaskin som jobbar 1 365 meter under dig, hitta den senaste informationen om vad som händer i kommunen eller bara snabbare integrationer, 5G, AL, ML, AM och en massa andra akronymer, HiQ löser kundens utmaningar vad de än är. Mer om HiQ hittar du här: https://www.hiq.se

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!