Lediga jobb

Ingenjörsfirma G.Hedlund AB söker en Teknisk Säljare

Vill du jobba med teknisk försäljning på ett innovativt bolag med egen konstruktionsavdelning och hög kompetens. Vill du jobba med spännande tekniska lösningar under stor frihet? Då hoppas vi att du vill söka jobbet som teknisk säljare på Hedlunds. Inom ett år hoppas vi att du är redo att ta rollen som försäljningsansvarig!

Om Hedlunds

Vi utvecklar, konstruerar och tillverkar lösningar för sågverksindustrin. Vi förser sågverk över hela världen med förstklassiga timmerhanteringsutrustningar. Tack vare innovation, högteknologiska lösningar, yppersta tillverkningskvalitet och kundservice når vi framgångar såväl i vårt närområde som på fjärran marknader. Titta gärna in här för att få insyn i vad vi gör.

Bolaget har funnits sedan slutet på 1800 talet och har verksamhet i Alfta i Hälsingland och i Solna. För att ta verksamheten till nästa nivå söker vi nu ett antal nya anställda, bland annat en teknisk säljare.

Om dig

Vi söker en engagerad och driven teknisk säljare som vill bli en del av vårt team. Vi tror att du har en hög teknisk kompetens och erfarenhet inom några eller alla av följande områden:

·        automation eller styrsystem

·        Skogsindustrin eller processindustrin

·        Digitalt Layoutarbete (Autocad/Inventor)

·        Omfattande avtalsskrivningar

Vidare söker vi dig som har erfarenhet av kundansvar och drivs av att bygga relationer och driva dessa mot avslut i form av effektiva och ofta specialanpassade lösningar. Till din hjälp har du en kompetent chef, projektledare och en egen konstruktionsavdelning med hög kompetens.

Vi erbjuder

För rätt person finns möjlighet att ta över försäljningsansvaret inom en tidsperiod av Ca 1 år. På sikt räknar vi med att detta innebär att ha personalansvar. Du kommer att få jobba med stor frihet under ansvar och du kommer att upptäcka fördelarna med vårt breda nätverk och starka varumärke som gör att det finns vägar in hos de stora kundbolagen i branschen. Du erbjuds ett varierande jobb där olika kunders lösningar kräver olika upplägg vilket gör att du kommer få arbeta kreativt tillsammans med kollegor och interna funktioner. Välkommen till ett mänskligt bolag där vi har det trevligt på jobbet samtidigt som vi hjälper våra kunder med unika lösningar.

Rekryteringsprocessen

Intervjuförfarandet kommer inledas efter sommaren och de första intervjuerna uppskattas dra igång kring månadsskiftet augusti/september men vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!