Lediga jobb

Teknisk säljare till Region Syd

Vill du jobba med försäljning tillsammans med människor som är drivna och entusiastiska i ett modernt företag inom belysningsbranschen. Aura Light har en gedigen historia men satsar nu framåt och är i en expansiv fas. Vi står för kvalitét med miljövänliga material och har vår egen produktion i Vimmerby vilket erbjuder våra kunder stor flexibilitet. Vi värnar om dig som medarbetare och våra ledord är öppenhet och respekt.

Vi behöver nu förstärka försäljningsavdelningen och hoppas att just du blir intresserad att söka den här tjänsten.

Din roll

Som teknisk säljare är du involverad i hela försäljningsprocessen, mot befintliga och potentiella installatörer och konsulter från första möte till godkänd offert och uppföljning av färdig installation. Du har stor möjlighet att sätta din egen prägel på hur du planerar och genomför kundmöten, bygger upp din kundbas samt utvecklar långsiktiga relationer. Du ansvarar för försäljning och budget hos dina kunder.

Du sätter dig in i kundens behov för att alltid kunna erbjuda den optimala belysningslösningen som ofta är en kombination av armaturer och ljusstyrning. Ditt ansvar är att agera med bred kunskap och förståelse för kundens krav och förutsättningar. Du har alltid stöd av våra kompetenscenter både inom ljusdesign, teknik och produkt för mer djupgående frågor.

Ditt säljområde är södra Sverige

Din profil

  • Du har några års branscherfarenhet och har arbetat mot entreprenadföretag, gärna med el-tekniska produkter eller i närbesläktad bransch.
  • Teknisk kunskap inom el & belysning.
  • Det är meriterande med erfarenhet inom försäljning från elbranschen.
  • B-körkort.
  • Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vidare tror vi att du är affärsmässig i ditt tankesätt såväl som i ditt agerande. Du har en stark drivkraft och trivs med att arbeta självständigt under eget ansvar. Du har en utåtriktad personlighet och trivs i personliga möten, där du både vårdar och skapar nya långsiktiga relationer. Du är också en lagspelare som tycker om att samarbeta med kollegor i projekt och möten med ett tidvis högt tempo.

Vi erbjuder:

Hos Aura Light kommer du att få agera med stor frihet under ansvar. Du kommer att få en chef med gedigen branscherfarenhet och ett modernt ledarskap där det finns en grundtillit till dig som medarbetare. Vidare har du en proffsig organisation med alla de nödvändiga stödfunktionerna till din hjälp. Utöver detta erbjuds du naturligtvis ett bra ersättningspaket med tjänstebil samt övriga förmåner. Du kommer också att kunna styra din vardag med möjlighet till hybridarbete.

Rekryteringprocessen

Intervjuförfarandet kommer att börja efter sommaren och tillsättning kommer att ske enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund och Seren Ferah på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se eller Seren på 076-000 18 41 eller seren.ferah@salesonly.se

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!