Lediga jobb

Account Manager till Stockholm

Account Manager inom industriella PC, nätverk och maskinstyrning

Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Vårt kundfokus har vi lagt på medelstora och stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda våra kunder absolut bästa service och support, har vi valt att utforma vårt produktsortiment baserat på våra kunders behov.

Vår vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Vårt arbetsfält är hela Norden och Storbritannien. Basen ligger i Stockholm och lokalkontor finns i Malmö, Tallinn, Helsingfors, Oslo, Walsall och Shanghai.

Om rollen:

Nu söker vi en Account Manager till vårt kontor i Upplands Väsby. Som Account Manager hos oss kommer du att arbeta med teknisk försäljning av Industriella PC, nätverk och maskinstyrning till både nya och befintliga maskinbyggare och systemintegratörer. Till din hjälp så har du teknisk support, produktspecialister samt innesäljare. Det är en proaktiv roll med mycket kundbesök, både digitala som fysiska.

Vidare kommer du även att arbeta med:

  • Projektorienterad försäljning av system mot industrin.
  • Försäljning mot maskinbyggare och systemintegratörer.
  • Förhandling om avtal/kontrakt med kunder.
  • Bearbeta nya och befintliga kunder.
  • Självständigt hålla i säljprocessen från A-Ö.
  • Säkerställa goda relationer och nöjda kunder.

Om dig:

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett genuint tekniskt intresse. Som person är du nyfiken på hur saker och ting hänger ihop och strävar hela tiden efter att utvecklas. I ditt arbete så är du strukturerad, proaktiv och förstår vikten av ett starkt självledarskap. Du är en lagspelare som hela tiden strävar efter företagets bästa och trivs i miljöer där man firar sina kollegors framgång.

Du har en bakgrund inom försäljning och har tidigare erfarenhet från komponentförsäljning. Du är van vid längre säljcyklar med flera beslutsfattare. I rollen krävs även att du har körkort B samt svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att samarbeta med internationella leverantörer.

Vi erbjuder:

På Sensor Control Nordic är vi stolta över att vara ett tillväxtbolag med en härlig arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak och frihet under ansvar. Du styr själv över ditt arbete och ansvar för dina egna processer och har mandat att fatta beslut. Vi erbjuder även ett stöttande och coachande ledarskap och ett klimat där vi firar varandras framgångar.

Har du vad som krävs för att lyckas i rollen? skicka in din ansökan redan idag! Vi söker efter dig som vill växa tillsammans med oss och ta nästa steg i din karriär. Då vi eftersträvar mångfald och en jämlik arbetsplats, ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje och Mikael Majoros på SalesOnly.

För bästa kandidatupplevelse ber vi dig, i första steg, söka tjänsten. Om ansvarig rekryterare anser att du har en matchande profil kommer våra rekryterare, i nästa steg, ta kontakt med dig. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan idag.

För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael via mikael.majoros@salesonly.se eller Per via per.savje@salesonly.se

Läs om mina kollegor