Lediga jobb

Healthcare Training Manager

Om rollen

Som Healthcare Training Manager inom Healthcare kommer du att arbeta med att ta fram långsiktiga utbildningsplaner, planera och genomföra gasrelaterade utbildningar själv och ibland tillsammans med andra samt säkerställa att alla utbildningsmaterial följer aktuella standarder och föreskrifter. Dina kunder finns inom landsting/sjukvården och är alla som kommer i kontakt med och/eller använder medicinska gaser, specialgaser och den gasutrustning som hör till. Du kommer att samordna och administrera hela utbildningskedjan – från att samla in utbildningsbehov, planera utbildning till att följa upp och registrera genomförda utbildningar. Du ansvarar för att kontinuerligt säkerställa och uppdatera utbildningarna så informationen följer gällande lagar, föreskrifter och interna rutiner. Du ansvarar även för att kvalitetssäkra, utvärdera och följa upp utbildningsinsatser. Du kommer att ha ett nära samarbete med de fyra Account managers för Hospital care i Sverige och vår regionala Market Manager för att ständigt utveckla vårt utbildningskoncept och för att möta nya behov hos våra kunder.

Du ingår i ett engagerat team med 11 säljare och specialister och rapporterar till Sales Manager Healthcare. Placering är på vårt huvudkontor i Solna och en del resor förekommer i tjänsten.

Vi erbjuder

  • Du erbjuds en spännande och utmanande tjänst i ett stabilt och globalt marknadsledande företag där utvecklingens gränser sätts av dig själv
  • Efter en gedigen introduktion där du lär känna företagets olika avdelningar förväntas du påbörja arbetet
  • En möjlighet att växa och utvecklas inom vårt företag

Om Dig – erfarenheter och kompetenser

  • Du har en akademisk examen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten
  • Du har god kännedom om den svenska sjukvården och dess gällande lagar, föreskrifter och några års erfarenhet från att planera och genomföra utbildningar
  • Du har en hög servicegrad, är en förtroendeingivande person och har förmågan att skapa goda relationer och samarbeten.
  • Du har en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i MS Office.
  • Som person är du noggrann och strukturerad samt van att arbeta självständigt och bekväm med att prioritera, planera, schemalägga och driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt.

Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är kommunikativ, har ett pedagogiskt förhållningssätt, är handlingsinriktad, mål- och resultatorienterad samt har förmågan att kunna inspirera och stimulera både kunder och kollegor. Du måste kunna resa och tillbringa tid ute på sjukhusen, B-körkort krävs för tjänsten.

 

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Varmt välkommen med din ansökan redan nu. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Om Linde

Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt.

Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.

Läs om mina kollegor