Lediga jobb

VD-tjänst till Pordrän AB

Vi söker en empatisk, trygg och erfaren ledare för Pordrän AB, ett välrenommerat och lönsamt företag med egen tillverkning och försäljning av isolering och fuktskydd – Pordränskivan. Med en stark närvaro på marknaden och en lojal kundbas, erbjuder Pordrän en unik möjlighet att leda och vidareutveckla vårt väletablerade och lönsamma företag.

Pordrän AB är ett framgångsrikt och lönsamt företag. Med egen produktion i Tullinge har vi full kontroll över kvaliteten och leveranserna av våra produkter som är välkända för sin överlägsna prestanda och pålitlighet. Pordränskivan är välkänd och efterfrågad på marknaden och vi har etablerade samarbeten med återförsäljare som distribuerar våra produkter till nöjda kunder. Vårt rykte som pålitlig leverantör och vårt fokus på kundnöjdhet har varit avgörande för vår framgång.

Pordrän är känt för sin familjära och hjälpsamma kultur och vi värdesätter ansvarstagande, starkt samarbete och en trivsam arbetsmiljö, där varje medarbetare spelar en viktig roll. Som VD och ansvarig ledare, är du även en närvarande och handlingskraftig kollega – en del av ett och dedikerat team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Pordrän ägs idag av Vestum, noterat på Stockholmsbörsens midcap-lista med en stark och diversifierad portfölj av specialistföretag för en hållbar samhällsutveckling. Med deras stöd och resurser har Pordrän utmärkta förutsättningar att expandera och nå nya framgångar. Som VD för Pordrän, rapporterar du till Vestums Divisionschef och ingår även i Vestums VD-nätverk med återkommande träffar. Du kommer att vara baserad på vårt kontor samt produktionsanläggning i Tullinge och vi ser därför gärna att du bor i södra Stockholm.

Som VD för Pordrän har du möjlighet att coacha, utveckla och inspirera vårt team, samt god möjlighet att påverka företagets framtid och tillväxt. Rollen innebär ett ansvar för att leda och strategiskt styra företaget med fortsatt god lönsamhet. Du kommer även att ha en central roll i att stärka våra befintliga återförsäljare och identifiera nya samarbetsmöjligheter för att expandera vår närvaro på marknaden.

ANSVARSOMRÅDEN:

 • Ledning och strategisk utveckling av företaget.
 • Övergripande ansvar för försäljning, marknadsföring och kundavtal.
 • Ekonomisk planering och resultatstyrning.
 • Personalansvar och utveckling av Pordräns 8 medarbetare.
 • Säkerställa hög kvalitet i produktion och leveranser.
 • Upprätthålla och bygga starka relationer med återförsäljare och partners.

OM DIG – ERFARENHETER & KVALIFIKATIONER

 • Erfarenhet av att leda och utveckla ett framgångsrikt företag.
 • Goda ledaregenskaper, såsom lyhörd, stark tilltro, tydlig, lagbyggare och inspirerande.
 • Starka kunskaper inom försäljning och dokumenterad erfarenhet av att driva tillväxt.
 • God förståelse för tillverkningsindustrin och/eller byggbranschen.
 • Strategiskt tänkande och förmåga att driva förändring och innovation.
 • Relevant högskoleutbildning inom ekonomi, företagsledning eller motsvarande är starkt meriterande.

Sök gärna tjänsten nu – detta är en unik chans att bli en del av Pordräns framgångssaga!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Kajsa via tel/sms +46 735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 21–23. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansök gärna redan nu med bifogat CV och för vi ska förstå vad just du kan bidra med, så hoppas vi att du tar dig tid att svara på ansökningsfrågorna. Tack!

Sökord: VD, Försäljningschef, Säljchef, “Strategisk ledare”, Säljledare, “Säljdriven VD”, Produktionschef, Isolering, isoleringsskiva, Pordrän, Pordränskivan, Salesonly, VD-tjänst, Vestum

Läs om mina kollegor