Lediga jobb

National Account Manager

Om du drivs av att göra skillnad och påverka, så har du kommit rätt. Hos oss får du nämligen en nyckelposition som du till stor del skapar själv samt gör skillnad för klimatet, både inomhus och utomhus! Vi tror att siffror talar sitt tydliga språk, för något måste vi göra rätt då 95% av våra kunder förlänger sina avtal?

N3’s affärsidé är att göra inomhusklimatet bättre i de fastigheter där människor vistas. N3 har sedan 1996 gjort över 28 000 installationer och är idag nordisk marknadsledare (med starkast fäste i Norge) inom hållbara ingångspartier. Det innebär fastmonterade entrézoner under de egna varumärkena N3zones samt N3smart, ett ekosystem för IoT sensorer riktat mot Facility Mangement branschen. Sverige är en uttalad tillväxtmarknad och det är här du kommer in i bilden: vår nya National Account Manager. 

Din roll innebär en mix mellan att bredda och utveckla affären hos befintliga kunder samt nykundsförsäljning. En viktig del av ditt uppdrag blir att skapa fler nationella ramavtal, vilket innebär försäljning både på enhets- och central nivå. Våra kunder finns både inom den privata och offentliga sektorn och innefattar offentliga byggnader såsom förskolor, skolor och sjukhus. Andra exempel är Köpcentrum, bilhallar, biografer, gym etc.

Du blir vår första anställda i Stockholmsområdet, vilket innebär att du självständigt planerar och strukturerar din tid. Resor förekommer, men då det finns mycket att göra i Stockholmsområdet med omnejd blir det ditt initiala fokus. Du utgår hemifrån och lämplig bostadsort är Stockholm, alternativt Mälardalen.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss på N3 trivs du som vill utvecklas, tänka efter eget huvud och som vill arbeta i ett ambitiöst och smart företag. Här värderas dina idéer (och ditt sätt att realisera dem!) och du blir aldrig en anställningssiffra i mängden – tvärtom, som tredje anställda i Sverige blir du superviktig för oss! Vår värdegrund är HAPIS= Humor, ambition, professionalism, innovation och samarbete. Samtliga anställda, på samtliga nivåer, lever verkligen efter detta. Vi har roligt tillsammans, har en positiv säljkultur där vi firar våra framgångar och vi tror människor presterar bra när de mår bra, därför reser vi tillsammans ett par gånger per år och hittar på andra roliga saker ihop!
Vi är på en spännande tillväxtresa enligt en realistisk plan, som kommer innebära goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa tillsammans med oss – och ja, vi är långsiktiga!

Vem är du?

För att lyckas som NAM hos oss på N3 tror vi att du har en tydlig drivkraft att utvecklas och ett skarpt affärsmannaskap. Mest troligt har du ett skratt som smittar, glimten i ögat och har lätt att bygga relationer med andra på ett okonstlat sätt. Du brukar få höra av kunder att du inger förtroende och att du ställer rätt typ av frågor, eftersom du är genuint intresserad av dina kunders verksamheter.

Erfarenheter & Kompetenser

  • Gedigen erfarenhet av B2B tjänsteförsäljning, gärna inom Facility Management branschen (dock ej krav!) med ett proven track record
  • Skicklig på värdebaserad försäljning
  • Intellektuell höjd och möjlighet att växla mellan strategiskt och operativt mindset
  • Strukturerad, skicklig på time management och vana vid olika typ av system – ”digital native”

Känner du att den här annonsen är skriven för dig? Då ska du ansöka redan idag!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Senior Rekryteringskonsult Kristin Axelsson på SalesOnly. För frågor eller funderingar om rollen så når du Kristin på 076-0001889 eller kristin.axelsson@salesonly.se. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor