Lediga jobb

Sales Manager

Talenoms försäljningsavdelning är ett av det absolut mest prioriterade områdena för tillväxt framåt. Nu skalar vi upp bolaget genom en stor satsning i Sverige där vi nu söker flera Sales Managers som ska tillhöra vårt centrala kontor i Stockholm.

Om Talenom

Talenom är ett modernt redovisnings- och rådgivningsföretag. Vi har i över 50 år hjälp tusentals företag och dess ägare i Finland med redovisning, lön samt affärsekonomisk och skatterelaterad rådgivning. Talenom OYJ är ett av de ledande redovisningsföretagen i Finland. Där är vi ca 1 100 anställda och är noterade på Helsingforsbörsen. Nu skall vi göra en tillväxtresa i Sverige där vi skall bygga upp en landstäckande organisation och vi är en bra bit på väg. För att komma i gång har vi köpt upp lokala byråer med stor kompetens och marknadsnärvaro. Framåt är organisk tillväxt den huvudsakliga strategin.

Vi erbjuder våra medarbetare en trygg och väletablerad arbetsplats med stort fokus på framtid och utveckling. Målsättningen är att genom hög kompetens, affärsutveckling, proaktivitet och digitala lösningar ha både de nöjdaste kunderna och medarbetarna. Talenom arbetar efter ledorden mod, omtanke och vilja som genomsyrar allt vi gör.

Om rollen och erbjudandet

I rollen som Sales Manager kommer du ansvara för din egen försäljning. Du bygger upp din egen pipeline av prospects. Du kommer att göra allt från att ringa kallt till att genomföra möten där du skall bygga ett förtroende och signera avtal för att erbjuda kunden tjänster inom redovisning, lön, skatt samt närliggande relevant rådgivning. Du tecknar attraktiva avtal till fastpris, erbjuds själv en grundlön samt en attraktiv provisionsmodell utan tak. Till din hjälp har du erfarna konsulter som kan lotsa kunden i den nyvunna relationen. Några saker som sticker ut hos Talenom i jämförelse med konkurrenter är att vi jobbar branschspecifikt med en högre servicegrad i form av vad vi erbjuder kunden.

Om dig

Naturligtvis är du en person som älskar mötet med människor och som ser värdet i att sälja en tjänst som hjälper båda parter. Vidare är du hungrig och målmedveten och drivs av att vinna avtal och bygga givande relationer. Du är socialt kompetent och har inga problem att bygga affärsmässiga relationer från grunden. Du kommer att bli stöttad av en chef som själv jobbar operativt och leder genom exempel och av ett team med härliga kollegor. Du kommer att erbjudas kontinuerlig utveckling. Du kommer dessutom att få leads att arbeta med och stöttning med vissa bokade möten.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har minst 2 års erfarenhet av B2B försäljning.
  • Är engagerad och målmedveten.
  • Är autentisk och jordnära.
  • Är Nyfiken och orädd.
  • Är strukturerad och lösningsorienterad.
  • Är van vid och intresserad av digitalt arbete.

Följ med på vår resa

För rätt person är detta en fin möjlighet att bidra till bolagets tillväxtresa i Sverige. Med ett starkt moderbolag i ryggen som har erfarenhet av tillväxt och en tydlig vision om att bli marknadsledande i Sverige finns alla förutsättningar att lyckas. Vi hoppas att du känner igen dig i ovan beskrivning och att du söker jobbet redan idag. Intervjuer kommer att ske löpande och vi hoppas att du söker redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund och Mikael Majoros på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök i den här annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se , Mikael på 076-007 17 40 eller mikael.majoros@salesonly.se

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!