Lediga jobb

Innesäljare DVH

Har du en passion för matlagning och hållbar produktion? Vill du vara en del av ett marknadsledande varumärke och erbjuda kvalitativa råvaror till dina kunder?

-Då är Protos rätt företag för dig!

Protos är ett svenskägt företag och är den ledande leverantören av KRAV-märkt kött till dagligvaruhandeln. Vi har sedan 1978 fördjupat vårt arbete inom lokal och hållbar köttproduktion med vår moderna anläggning i Visby samt utvecklar ett helt nytt sortiment av proteinrika och vegetariska livsmedel. Vi tror på både och, vilket är varför vi vill att våra kunder ska kunna välja det protein som är bäst i varje enskild situation.

OM TJÄNSTEN

Vi fortsätter att växa och letar därför efter vår nya Innesäljare för dagligvaruhandeln som kommer utgå från vårt Stockholmskontor. Som Innesäljare hos oss kommer du bidra till vår tillväxtresa genom att fortsätta skapa långsiktiga och värdefulla relationer med våra kunder med telefonen som ditt främsta verktyg. Innesäljaren kommer följa upp och jobba med befintliga kunder samtidigt som man även kommer bearbeta nya kunder. Du kommer ha tacksamma och kvalitativa produkter att erbjuda i form av vårt eget varumärke Smak av Gotland vilket är kött av hög kvalité direkt från Gotlands ört- och kalkrika marker.

ARBETSUPPGIFTER:

 • Löpande kontakt med befintliga kunder över telefon gällande restningar och avvikelser i leverans samt ta emot ordrar.
 • Proaktivt bearbeta och söka upp nya kunder inom DVH.
 • Hantera produkter med kort hållbarhet och sälja dessa proaktivt mot kunder.
 • Säkerställa sortimentet i butikerna, samt presentera och sälja in kampanjer och nyheter i butikerna.
 • Kontinuerlig kontakt med ansvariga utesäljare för att på bästa sätt leverera kvalité till kunder.

Du utgår från Protos kontor i Solna och rapporterar direkt till Försäljningschef.

För oss är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du är en lagspelare som gärna delar med dig till teamet för att skapa förutsättningar till vår gemensamma utveckling och framgång.

VAD ERBJUDER PROTOS DIG

 • En mycket attraktiv säljroll där du bearbetar dagligvaruhandeln.
 • Ett väletablerat distrikt med goda förutsättningar att lyckas.
 • Lokalt producerade produkter med tydligt ursprung och korta transportvägar.
 • En heltidsanställning med fast månadslön.
 • Möjligheten att arbeta och utvecklas i en dynamisk miljö med motiverade kollegor.
 • En sund och inkluderande företagskultur med hållbarhet i fokus.

OM DIG

ERFARENHETER & KUNSKAPER

Som Innesäljare och ansvarig för Protos kunder inom distriktet, ser vi att du har tidigare vana av att själv planera dina dagar och jobba mot uppsatta mål. Vi ser det som meriterande om du sen tidigare har erfarenhet av proaktivt försäljningsarbete samt om du har erfarenhet inom service- och dagligvaruhandeln.

Vi ser gärna att du goda kunskaper i Officepaketet och vana av att arbeta i affärssystem.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som Innesäljare gentemot dagligvaruhandeln önskar vi att du har en god förmåga att bygga affärsmässiga och långsiktiga relationer med kunderna på distriktet. Du har en stark samarbetsvilja och är en god lagspelare internt. Både kunder och kollegor upplever dig engagerad och ambitiös.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen, ser vi att du är nyfiken och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du kommer att arbeta i ett högt tempo, vilket innebär att du måste vara strukturerad och ha en förmåga att planera och följa upp dina arbetsdagar.

Som person är du inspirerande, kommunikativ och har en självklar känsla för service, samtidigt som du är lyhörd för din kunds tid och behov. Vidare värdesätter vi starkt din initiativrikedom tillsammans med viljan att lösa olika situationer. Självklart ser vi gärna att du har en stark passion för mat!

Har du det som krävs för att lyckas i rollen – skicka in din ansökan idag!

Ansökan:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringens slut. Så skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sophia Silfvercrantz på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Sophia på 076-000 18 69 eller sophia.silfvercrantz@salesonly.se .

Läs om mina kollegor