Lediga jobb

Junior Sales Manager

Rajobit är ett starkt tech bolag med framtiden för sig. Bolaget är etablerat i Finland och som en del av en global expansionsplan växer vi nu i Sverige. Rajobit står inför en spännande resa samt en expansiv fas och söker därför en till säljare som drivs av att bygga sin affärspipeline och vinna affärer. Vi sitter i fina och moderna lokaler med bra läge. I ditt arbete kommer du att jobba tätt med en till säljkollega samt Country Manager och säljteamet i Finland.

Om oss

Rajobit jobbar med digitala assistenter byggda på RPA, Robotic Process Automation. Dessa digitala assistenter tar hand om allt det som vi människor idag gör repetitivt på datorn. Vilka rutinartade uppgifter dina kunder än lägger tid på kan detta automatiseras av den digitala assistenten. Vi vill helt enkelt skapa tid för företagen att lägga sin tid på rätt saker och på så sätt öka sin konkurrenskraft. När tid frigörs från rutinartade uppgifter kan den tiden istället läggas på mer givande och relationsinriktade aktiviteter. På Rajobit har vi jobbat med dessa tjänster i över 30 år och därmed hjälpt många bolag till en mer effektiv vardag. För mer information om oss klicka här.

Vi erbjuder dig

Detta är en unik möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa där du som individ har stora utvecklingsmöjligheter på sikt. Den svenska marknaden är en del av den globala expansionsplanen. Förutom att jobba med en modern tjänst som ligger rätt i tiden kommer du även att samarbeta med en engagerad kollega och ledare. Bolaget präglas av härlig stämning, korta beslutsvägar och affärsdriv. Du kommer även att ha det finska säljteamet och utvecklare samt andra stödfunktioner nära tillhands.

Om dig

Vi tror att du är en person som går den extra milen för att få in affären och för att få en nöjd kund. Med rätt inställning och insats kan du bygga en spännande framtid både för Rajobit och för dig själv. På sikt är utvecklingsmöjligheterna många både vilket ofta är fallet i globalt snabbväxande bolag. Din huvuduppgift kommer vara att skapa nya affärer där du jobbar med att boka möten, presentera lösningen och lämna över till den interna utvecklingsavdelningen. Du kommer att jobba med en spännande produkt som skapar reaktioner och intresse. För att lyckas med detta tror vi att du:

·      Älskar att skapa nya relationer och gör det i hög frekvens och med kvalitet.

·      Besitter en stor social kompentens och en motor som får saker att hända.

·      Är socialt engagerad och jobbar prestigelöst tillsammans i team.

·      Meriterande men inget krav är om du jobbat med närliggande tjänster, ex. Saas-lösningar.

Vi ser att du som söker har en förståelse för vad tekniken kan bidra med och som kan översätta tekniken till kundens nytta.

Om du känner igen dig i denna annons och har det som krävs för att bidra till resan hoppas vi att du söker redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund och Seren Ferah. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök i den här annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se. Eller Seren på seren.ferah@salesonly.se eller på 076-000 18 41

Läs om mina kollegor