Lediga jobb

Produktspecialist

Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Vårt kundfokus har vi lagt på medelstora och stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda våra kunder absolut bästa service och support, har vi valt att utforma vårt produktsortiment baserat på våra kunders behov.

Vår vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Vårt arbetsfält är hela Norden och Storbritannien. Basen ligger i Stockholm och lokalkontor finns i Malmö, Tallinn, Helsingfors, Oslo, Walsall och Shanghai.

Om rollen:
Nu söker vi en produktspecialist till vårt kontor i Upplands Väsby. I din roll som produktspecialist kommer du att jobba tätt tillsammans med säljarna och agera tekniskt stöd vid interna och externa möten. Vidare ingår att ta initiativ till att genomföra och hantera de marknadsaktiviteter som ingår i marknadsplanen, samt introducera/fasa ut produkter från vårt sortiment. Det ingår i tjänsten att förbereda försäljningsbudget per produktgrupp, i samarbete med säljarna. För att lyckas i rollen är det viktigt att du håller dig uppdaterad gällande lagstiftning / standarder.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbeta med Pre-Sales support till försäljningsteamet, både tekniskt och kommersiellt, för att förstå kundbehov samt utveckla lösningar baserade på vår produktportfölj.
 • Besöka kunder tillsammans med våra Account Managers med ett mål om 50 kundbesök per år.
 • Kvartalsvis rapportering till marknadschefen avseende marknadssituation, konkurrentverksamhet samt kommande kvartalsaktiviteter inom produktsortimentet.
 • Förbereda marknadsplaner för produktgrupperna tillsammans med våran marknadschef.
 • Kontinuerligt hålla sig uppdaterad på vår produktportfölj och utbilda försäljningsteamet på tekniken
 • Stötta marknadsavdelningen med nyhetsbrev och vår hemsida.
 • Kontinuerlig dialog med SCN:s leverantörer gällande produktsortiment.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

 • Ett genuint tekniskt intresse.
 • En eftergymnasial teknisk utbildning, alternativt tekniskt gymnasium.
 • Erfarenhet från kundnära roller
 • Erfarenhet från PLC-programmering, maskinstyrning och industri PC är meriterande

Vi erbjuder:
På Sensor Control Nordic är vi stolta över att vara ett tillväxtbolag med en härlig arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak och frihet under ansvar. Du styr själv över ditt arbete och ansvar för dina egna processer och har mandat att fatta beslut. Vi erbjuder även ett stöttande och coachande ledarskap och ett klimat där vi firar varandras framgångar.

Det här en roll där du får kombinera ditt tekniska intresse med det kommersiella. Sensor Control Nordic växer med en god lönsamhet och ingår i Addtech koncernen. Våra leverantörer finns runt om i Europa och det är en fördel om du är van att arbeta i internationella miljöer. Har du vad som krävs för att lyckas i rollen? skicka in din ansökan redan idag! Vi söker efter dig som vill växa tillsammans med oss och ta nästa steg i din karriär. Då vi eftersträvar mångfald och en jämlik arbetsplats, ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje och Mikael Majoros på SalesOnly.

För bästa kandidatupplevelse ber vi dig, i första steg, söka tjänsten. Om ansvarig rekryterare anser att du har en matchande profil kommer våra rekryterare, i nästa steg, ta kontakt med dig. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan idag.

För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael via mikael.majoros@salesonly.se eller Per via per.savje@salesonly.se

Läs om mina kollegor