Lediga jobb

Client Relationship Manager

Client Relationship Manager

Vill du göra skillnad på riktigt och arbeta i en av Sveriges mest intressanta verksamheter, som hanterar två av de viktigaste och mest aktuella samhällsfrågorna – kompetensförsörjning och integration? Och samtidigt vara en del av ett engagerat och snabbfotat team? Då kan rollen som Client Relationship Manager på Jobbsprånget vara helt rätt för dig! Vi söker just nu medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö.

OM OSS

Vi är ett team som trivs tillsammans och som alla drivs av att göra skillnad och att få till så många matchningar som möjligt i form av praktikplatser, mellan arbetsgivare och arbetslösa utrikesfödda akademiker. Vi har vuxit snabbt sedan start och nu kommer vi att ytterligare stärka upp teamet.

Gillar du att skapa relationer som leder till försäljning, ha engagerade kollegor, jobba i snabbfotad miljö med väldigt högt i tak, engagera och samarbeta med arbetsgivare och värdesätter att ha ett meningsfullt arbete – då kan detta vara rätt för dig!

OM ROLLEN

Som Client Relationship Manager ansvarar man för hela säljprocessen; från identifiering av prospekts till att genomföra säljmöten och informationsmöten. Du förväntas även bibehålla och utveckla samarbetet med redan medverkande företag och organisationer. Vidare hjälper man medverkande företag att hitta kandidater genom enklare sökningar i kandidatdatabasen.

Du arbetar självständigt och har fullt ansvar för din kundportfölj, samtidigt som du ingår i en arbetsgrupp som andas stark laganda där alla bidrar med erfarenhet, energi och inspiration. Idag arbetar tolv personer med detta ansvarsområde. En stor del av arbetet sker i Salesforce. Varje Client Relationship Manager har väldigt tydliga mål om vad som ska uppnås.

DIN PROFIL

För att lyckas i rollen som Client Relationship Manager behöver du vara resultatinriktad och genuint intresserad av att skapa värde genom utvecklande samarbeten och långsiktigt goda relationer. Du motiveras av att självständigt och uthålligt driva dina egna processer framåt samtidigt som du är en del av teamet kring Jobbsprånget.

Som person har du lätt för att etablera nya kontakter och du känner dig bekväm i såväl möten med ledande befattningshavare som med att prata inför större och mindre grupper. Vi tror även att du har ett stort eget nätverk och att du gärna delar med dig av goda idéer och erfarenheter. Erfarenhet av att arbeta med försäljning är ett krav och erfarenhet från rekrytering eller talent management är meriterande.

KVALIFIKATIONER

• Relevant högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning
• God kommunikativ förmåga såväl skriftligt som muntligt
• Utmärkta kunskaper i svenska och engelska
• Erfarenhet av värdeskapande försäljning, ex som Key Account Manager
• Brett kontaktnät bland arbetsgivare i regionen. Meriterande är HR-kontakter,
VD:ar och verksamhetsledare.

PERSONLIGA EGENSKAPER

• Ansvarstagande – du får mycket frihet men även mycket ansvar
• Strukturerad- viktigt att följa den process vi har och dokumentera det du gör i vårt CRM system.
Vi jobbar datadrivet och det bygger på att alla gör det som krävs i CRM.
• Kundfokus – allt vi gör, gör vi för våra kunder och de går alltid först.
• Du delar de värderingar vi står för, Team – Professionalism – Passion
• Resultatorienterad

OM JOBBSPRÅNGET

Jobbsprånget är ett nationellt praktikprogram som påskyndar introduktionen till den svenska arbetsmarknaden för nyanlända akademiker. Målet är att ta tillvara på de kompetenser som nyanlända har och matchar dem med arbetsgivare som vill erbjuda praktik. Vi samarbetar med såväl näringslivet som med Arbetsförmedlingen. Idag erbjuder vi praktik på ett femtiotal orter i hela landet.

Idag är programmet Sveriges största praktikprogram och över 550 arbetsgivare från hela landet och alla sektorer medverkar. Modellen är beprövad och varje år förmedlar vi ca 1000 praktikplatser årligen över hela landet. Som ett positivt resultat av praktiken får 70 – 80% erbjudande om jobb efter avslutad praktik. Programmet samfinansieras av Näringsdepartementet via Tillväxtverket och Wallenbergstiftelserna.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag!

I detta uppdrag samarbetar vi med SalesOnly. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor Hernborg på tel: 076- 000 18 67 eller via mail: viktor.hernborg@salesonly.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

För att läsa mer:

Om Jobbsprånget: https://jobbspranget.se/sv/

Läs om mina kollegor