Lediga jobb

Merchandiser till UNILIN/Pergo

Sedan 2013 ägs varumärket Pergo av Mohawk Industries, Inc., världens största golvföretag med verksamhet i Nordamerika, Europa, Asien och Australien. Pergo och andra varumärken som ingår i produktportföljen, produceras och ägs av golvdivisionen i UNILIN bvba, baserad i Belgien. Som arbetsgivare är UNILIN ett passionerat och innovativt företag. På alla nivåer är entreprenörskap kärnan i UNILIN:s framgång. Företagskulturen präglas av investeringar i hållbara produktinnovationer och humankapital.

Till den svenska verksamheten söker vi nu efter en kreativ Merchandiser med erfarenhet från retail eller roll som Merchandiser från andra branscher. Varumärket Pergo är marknadsledande inom golv och är välkänt för högkvalitativa och hållbara produkter.

I rollen som Merchandiser ansvarar du för att implementera och skapa attraktiva koncept, optimera försäljningen genom att förutse produktbehov och utbilda butikspersonal. Du ska även samarbeta och stödja tvärfunktionella verksamheter för att optimera kundens upplevelse. Att utföra layoutplaner för butiker, inklusive återuppbyggnad av befintliga hyllor och montering av nya montrar samt underhåll av dessa ingår också i en Merchandisers roll.

Du utgår med fördel från Mellan Sverige och du har ett hemmakontor. 

Är du en kreativ person som vill jobba med starka produkter och vill vara med och påverka både vår och våra kunders försäljning. Du trivs i en resande roll, som ibland är fysisk och med ett högt tempo. Då ska du läsa vidare…

VI ERBJUDER:

En möjlighet att arbeta på Unilin Flooring, där du kommer in i en ny organisation där du har möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att få jobba med ett starkt varumärke, Pergo, och med väl inarbetade kunder. I övrigt så erbjuder vi även:

·        Möjligheten att jobba i ett trevligt och målinriktat gäng

·        En roll som är ny men mycket efterlängtad

·        En kultur som präglas av kundfokus, nytänkande & passion

VI SÖKER DIG SOM:

För att lyckas i rollen behöver du ha en stark förmåga att lyssna, presentera och fatta beslut. Du är en doer och gillar att arbeta självständigt. Du har ett säkerhetstänk och utför dina arbetsuppgifter på ett riskfritt sätt för att säkerställa en säker arbetsmiljö. Vidare ser vi även att du som söker:

·        Har några års erfarenhet från retail eller Merchandising

·        Är van vid att arbeta med digitala verktyg, tex CRM

·        Trivs i en säljande roll

·        Har förmåga att klara fysiskt arbete

·        Har möjlighet att resa mycket, räkna med 3 övernattningar/vecka

·        Meriterande om du kommer från inrednings- och möbelindustrin eller jobbat med produkt- & tjänsteutbildning

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

För att läsa mer:

Om Unilin https://www.unilin.com/en/flooring

Om Pergo https://www.pergogolv.se/sv-se

Merchandiser, “visual merchandiser”, säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”

Läs om mina kollegor