Lediga jobb

Teknisk säljare Bro och Kulvert

Viacon grundades 1986 och kombinerar idag mer än tre decenniers erfarenhet med dagens spjutspetsteknik och är en pionjär inom broar, kulvertar, geoteknik och dagvattenlösningar. Med ca 800 anställda och verksamhet i 19 länder erbjuder vi våra kunder en mängd distinkta toppmoderna lösningar som är pålitliga, långvariga och utformade för att möta utmaningarna i en föränderlig värld. Viacons lösningar stödjer både kunder och samhället i att nå viktiga och hållbara mål.

Viacon Groups olika lokala marknaders resurser inom teknik och innovation i kombination med gruppens övriga styrkor gör Viacon till ett självklart val för sina kunder.

Om rollen:
Nu utökar vi teamet i Stockholm med en Projektledare inom vårt affärsområde Bro och kulvert. I rollen kommer du att ta ansvar för, och bidra till att hela affären inom aktuellt produktområde följer företagets uppsatta strategier och målsättningar.

Du kommer arbeta fram tekniska lösningar och förslag att presentera i mötet med våra kunder. Rollen innefattar även att på ett professionellt och utvecklande sätt arbeta tillsammans med ViaCons centrala tekniska funktioner med syftet att långsiktigt vara den ledande aktören på den svenska marknaden!

Arbetsuppgifter:

·        I rollen som projektledare arbetar du med kundprojekt, som du blir tilldelad eller själv sålt in, med fokus på teknik, hållbarhet och affärsmässighet.

·        Ditt ansvar omfattar planering, genomförande, ledning, styrning samt budget och ekonomiskt resultat i projekten.

·        Projekten kan vara tidsbegränsade med ett tydligt slutdatum, men kan även innefatta kontinuerlig kontakt med nyckelkunder för uppföljning och arbete med nya hållbara tekniska lösningar och offerter.

·        Aktivt arbeta med att bevara och utveckla ett kontaktnät bland våra kunder verksamma både som konsulter inom samhällsutveckling, entreprenörer och byggherrar.

·        Vara tekniskt stöd och rådgivare till vår övriga säljorganisation gällande området Bro & Kulvert

·        Deltaga i arbetet med strategi, budgetarbete samt produktsortiment inom området Bro & Kulvert

·        Samarbeta inom utförandeprojekt med vår Entreprenadavdelning och ansvara för uppdragsledingen gällande våra interna projekt.

Din bakgrund:
Vi söker dig som har 2-5 års erfarenhet inom uppdragsledning eller projektledning. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning inom bygg- och anläggningsbranschen, eller annan form av likvärdig erfarenhet.

Tjänsten förutsätter goda IT-kunskaper tillsammans med obehindrade kunskaper i engelska och svenska då vi är ett internationellt bolag. Du har goda kunskaper i AMA och känner till TRV-dokumentation.

Vidare ser vi det som meriterande du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, alternativt att du innehar en relevant KY-utbildning.

Som person letar vi efter dig som är lösningsorienterad, lyhörd och kommunikativ och van vid många kontaktytor. Du tycker om problemlösning och är en analytisk och strukturerad person. Vi har en jordnära och prestigelös kultur där vi samarbetar och tillsammans når våra ambitiösa mål.

Resor i tjänsten förekommer.

Du erbjuds:
Ett arbete med frihet under ansvar och du kan kombinera distansarbete och arbete på något av våra kontor med dina kollegor. Du kommer att ha en betydelsefull roll i ett bolag med tempo och fokus på hållbara lösningar och kollegor i hela Europa, med stora karriärmöjligheter och ett strategiskt fokus på lärande samt intern utveckling.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje och Mikael Majoros på SalesOnly.

För bästa kandidatupplevelse ber vi dig, i första steg, söka tjänsten. Om ansvarig rekryterare anser att du har en matchande profil kommer våra rekryterare, i nästa steg, ta kontakt med dig. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan idag.

För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael via mikael.majoros@salesonly.se eller Per via per.savje@salesonly.se

Läs om mina kollegor