Lediga jobb

Strategisk och driven KAM till Wibax Chemicals

Wibax verksamhet består av försäljning, import, produktion, utveckling, service & underhåll, lagring och distribution av i första hand flytande kemiska produkter och biooljor till basindustrin inom Europa. Vi är också problemlösare som utvecklar nya produkter och applikationer i nära samarbete med kund – och alltid med hållbarhet i fokus.

Med strategiskt placerade terminaler i hela Sverige och Finland kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva lösningar med bästa service. Vi arbetar för en hållbar utveckling, ett optimalt resursutnyttjande och de miljömässigt bästa alternativen. För oss är detta God Kemi.

Din roll som Key Account Manager på Wibax Chemicals innebär att arbeta strategiskt, att utveckla och bredda kunderna och jobba med flera kontaktytor. Din vardag handlar om att förstå de olika delarna i verksamheten och se behoven hos kunderna. Du trivs med det fysiska mötet och att arbeta självständigt.       

Du kommer att jobba till stor del med kunder inom papper och massa.

Du ingår i ett kompetent team inom affärsområdet Chemicals, där ledningen sitter i Piteå och försäljningskollegorna är geografiskt utspridda.

Vi ser gärna att du kan utgå från Stockholm, Norrköping eller Skutskär, alternativt arbeta från hemmakontor. 

VI ERBJUDER:

·        Möjligheten att bli en del av ett familjeägt framgångsbolag där goda möjligheter till utveckling finns.

·        Ett företag som har ett starkt socialt engagemang och som jobbar för hållbarhet och att välja de miljömässigt bästa alternativen

·        En familjär kultur med stor framtidstro och snabba beslutsvägar

·        En varierande och utvecklande roll där man får jobba relationsbyggande och affärsutvecklande med stora företag och en spännande affär

VI SÖKER DIG SOM:

·        Har säljerfarenhet från större industri, gärna pappersmassaindustrin, och framför allt förståelse för industri

·        Har jobbat i en KAM roll eller liknande tex. Inköp

·        Van vid att arbeta med avtal och förhandlingar i komplexa affärer

·        Erfarenhet från kemikalier är starkt meriterande

·        Har en examen från Högskola/Universitet som ingenjör eller motsvarande erfarenhet är meriterande

·        God engelska i tal och skrift är viktigt och finska är meriterande

Vidare ser vi att du är en person som älskar att bygga relationer, är analytisk och självgående.

Du triggas av att utveckla affärer och är van vid längre och komplexa affärer, och du gillar när saker går framåt och att varje dag inte är den andra sig lik.                  

Wibax blev senast utnämnd till Årets Företagare i Norrbotten och kom på en andraplats som Årets Företagare i Sverige 2022.

Detta är ett av flera fina kvitton på att Wibax är ett företag att räkna med och en arbetsplats att trivas på. Med ett starkt arbetsgivarvarumärke och en kundnöjdhet på över 98% så är chansen stor att du som vår nästa medarbetare ska trivas hos oss på Wibax. Vill du skapa god kemi med oss? Ansök redan idag. 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Theresia Årestad och Rekryteringskonsult Per Sävje. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se och Per på tel: 0760-00 18 22 eller via mail: per.savje@salesonly.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vill du läsa mer om Wibax: www.wibax.com

Sökord: Säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”, Wibax, chemicals, industri, ingenjör, försäljningsingenjör

Läs om mina kollegor