Lediga jobb

KAM/ CSM till ReQtest - Stockholm

ReQtest är Sveriges ledande Saas-verktyg för komplexa IT-projekt och förvaltning. Med hjälp av ReQtest kan företaget hantera det operativa arbetet i digitaliseringsresan, från inköp till projekt och förvaltning. Vi har idag över 10 000 användare i 30 olika länder.

Om rollen

Våra kunder befinner sig i en digitaliseringsresa och din uppgift är att stödja dem i hur deras organisation, arbetsprocesser och hur ReQtest bäst samverkar för att de ska lyckas i sina projekt och förvaltning. 

Som KAM (även kallat Customer Success Manager, kärt barn har många namn) ansvarar du och leder arbetet med nyckelkunder över hela Skandinavien och Europa för att förstå deras affärsbehov och mål.

Ofta börjar en kund använda ReQtest för ett projekt. Därefter fortsätter de använda ReQtest i sin förvaltning samt till fler projekt. Lyckas vi och kunden väl, blir ReQtest navet i hur våra kunder driver alla sina digitaliseringsprojekt. Ditt jobb är att stötta kunden att lyckas i sina projekt och få ReQtest till kundens nav. Du rapporterar direkt till CRO, Nikolas Dokalias.

I rollen har du främst fyra huvudområden:

 • Verksamhetsutveckling – Majoriteten av din tid lägger du tillsammans med våra kunder för att förstå deras mål, organisation och processer och därefter rådge dem hur de på bästa sätt ska nyttja ReQtest för att lyckas.
 • Stöd vid försäljning – Genom att du i din roll jobbar nära våra kunder och vår produkt blir du snabbt en specialist på hur man lyckas i sin användning av ReQtest. Du kommer därför också vara med våra säljare ute på besök för att visa våra potentiellt nya kunder hur de på bästa sätt skulle kunna nyttja ReQtest.
 • Contract management – Du har ett kommersiellt ansvar för dina kunder. Du skapar värde för kunden och har ett kommersiellt ansvar och säkerställer att det blir ett lönsamt samarbete med dina kunder.
 • Support och onboarding – När vi vinner nya kunder så påbörjas samarbetet med våra nya kunder. Ditt ansvar är att bygga en relation med kunden och guida dem i hur de på bästa sätt kommer i gång med ReQtest. Ofta sätts här en basnivå som sedan kontinuerligt utvecklas tillsammans med kunden.

Vi erbjuder:

 • Ett starkt tillväxtbolag där du ges mycket ansvar och kan erbjudas de utmaningar du kanske inte fått tidigare. Här får du jobba med en komplex produkt, med stora kunder.
 • Ett arbete som är väldigt ”hands-on”. På ReQtest jobbar vi med väldigt konkreta och tydliga mål som är lätta att följa över tid.
 •  Duktiga kollegor med bred kompetens och mycket kunskap. Du jobbar nära både produkten, VD, marknad och sälj och det finns inga gränser för din egen utveckling.
 • Marknadsmässig lön med förmånligt bonussystem.
 •  Resor, afterworks och andra förmånliga incitament för att fira framgångar.

På ReQtest gillar vi att jobba tillsammans och oftast är vi på kontoret, som ligger i Convendums underbara lokaler på Gävlegatan. Vi har dock alltid haft en hög flexibilitet och frihet där du själv ansvarar för dina leveranser, oavsett var du jobbar ifrån. Och förutom detta så är vi ett gäng som tycker det är kul att gå ut och käka goda middagar tillsammans eller för den delen åka till Dubai och fira att vi slagit våra mål.

Vem vi söker

i denna rollen behöver du ha många olika färdigheter. Förutom att lära dig om vår produkt och hur den fungerar är nog det viktigaste att du är bra på att lyssna och förstå våra kunder och deras behov. Ju bättre vi förstår våra kunder, desto bättre råd kan vi ge dem om hur de ska använda vår produkt. Vi tror också att du har en fallenhet för processer och metoder samt en vana att förstå sig på organisationer. ReQtest lösning anpassas alltid till varje kunds organisation och sätt att jobba.

Krav för tjänsten:

 • Minst 3 års erfarenhet av att jobba med olika typer av systeminförande.
 • God förståelse för hur ett implementations-projekt brukar se ut och fungera från start till förvaltning.
 • Vana att jobba med olika typer av organisationer och människor och snabb på att sätta sig in i deras förutsättningar och behov.
 • Förtroendeingivande och van att kunna ge råd.
 • God projektledningsförmåga och du är bekväm med att prioritera och driva dina kundprojekt från början till slut.
 •  Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Vi värderar dina personliga egenskaper och attityd högt. För att trivas och för att bli lyckosam hos oss på ReQtest behöver du ha ett starkt självledarskap och en hög vilja att lyckas. Utöver den viktiga egenskapen söker vi också dig som är förtroendeingivande och är van att ge råd till andra, främst projektledare, IT-chefer eller VD. Du är duktig på att bygga relationer och har ett kommersiellt sinne.

Meriterande

En fördel är om du har erfarenhet som konsult där du jobbat med delar eller hela flödet från implementations-projekt till förvaltning. Har du jobbat med införande av ERP- eller CRM-system är det extra meriterande.

Om bolaget och vår kultur

Idag är vi ca nio personer på ReQtest i Stockholm, och nu står vi inför en fantastisk resa och tillväxt framöver, som just du kan bli en del av! Vi hoppas vara fler anställda inom ett år i Stockholm och därefter tror vi tillväxten fortsätter i rätt tempo. Vi har också 25 kollegor på vårt utvecklingskontor i Delhi.

På ReQtest lever vi enligt några grundläggande värderingar som formar vår unika kultur och dessa ska genomsyra hur vi lever vår vardag:

 • Transparens och ärlighet – vi är ärliga mot varandra, våra kunder och alla vi jobbar med.
 • Positiva – positivitet och glädje är grunden för hur vi ser på vår vardag och våra utmaningar. Vi löser det!
 • Professionella – vi går att lita på, vi är förberedda, vi är pålästa och kunniga. Analys och fakta ligger bakom våra beslut och vi raka, tydliga och vänliga i vår kommunikation. Som experter inom vårt område och rådgivare till våra kunder så agerar vi alltid professionellt.
 • Drivna och ansvarstagande – vi tror att drivna och ansvarstagande personer själva, eller tillsammans med sitt team, kan planera och lösa de utmaningar som finns.

För att läsa mer om ReQtest, besök ReQtest hemsida

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Då ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Johanna Nygren på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor