Lediga jobb

Head of Cyber Security Sales

Tillsammans mot framtiden! – vi bygger framtidens digitala lösningar

Vill du vara med på vår resa att digitalisera Sverige och världen? Kul! – välkommen att ansöka tjänsten som Head of Cyber Security Sales hos oss på Gateway Digital.

Med över 20 års erfarenhet digitaliserar vi våra kunders processer, ökar effektiviteten och ger såväl kunder som medarbetare och leverantörer en upplevelse i världsklass. Vår innovativa förmåga och leverans av hållbara lösningar ger våra kunder konkurrensfördelar, i en marknad där allt fler ser digitalisering som både en förutsättning och framgångsfaktor. På Gateway Digital står vi i teknikens och möjligheternas framkant – vi vill vara det självklara valet på våra kunders digitala resa. Tillsammans med både hjärta och hjärna vill vi stå för nytänkande och handlingskraft, vägleda och skapa lösningar som ger konkreta resultat. Vi gör skillnad för en bättre digital och samtidigt en mer hållbar värld. Vi jobbar nära våra kunder!

Se film om Gateway Corporation

Vi söker en Head of Cyber Security Sales med bakgrund inom IT och säkerhet samt erfarenhet av komplex lösningsförsäljning. Du är van vid rådgivande/konsultativ försäljning. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en växande organisation med starkt engagemang och vi-anda. Vi tar ansvar, utmanar och hjälper våra kunder att utvecklas på deras digitala resa. Vi brinner för digital transformation – kultur och människor går hand i hand. Vi är ett globalt bolag med Cyber Security as a Service /PaaS-lösningar i absolut framkant. Är du kunnig inom IT och lösningar inom cyber security samt digitalisering kan vi lova dig en både utmanande och kul resa hos oss. 1600 kunniga kollegor väntar med spänning på dig!

Om rollen och dig

För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas har du en bakgrund inom komplex lösningsförsäljning och erfarenhet av IT och säkerhet – du förstår vikten och nyttan av Cyber Security, har erfarenhet av säkerhetsdialoger med kunder och har god förståelse för cloudlösningar. Har du ett entreprenöriellt mindset och gillar produkt- och tjänsteveckling är det ett stort plus. Du har driv och energi samt sinne för affärer. Du skapar förtroende i dina relationer och drivs av att göra bra affärer. Du vill bidra med din kunskap för att skapa kundnytta. Har du det som krävs för att axla rollen är vi övertygade om att du kommer bidra till att föra både oss och våra kunder framåt.

Dina stakeholders hos kunderna är bland annat CISOs, CIOs, IT-chefer och inte minst företagsledningen hos våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:

 • Du driver försäljningen inom ditt affärsområde, Cyber Security, med fokus på att växa affären i Sverige och Norden
 • Du ansvarar för din kvota, levererar kvalitet och kundvärde
 • Du är kommunikativ och en duktig relationsskapare såväl externt som internt
 • Du är en viktig del av Gateways Digitals resa framåt och bidrar med din kunskap, erfarenhet och skicklighet i att skapa affärsmöjligheter och affärer

Detta kan bli en spännande resa för dig som ser möjligheterna och vill vara med och bygga vidare vår affär inom Cyber Security. Utvecklingsmöjligheterna är fina. Du rapporterar till Gateway Digital Sweden ABs VD, Ola Hammarlund. En del resor ingår i tjänsten (i Sverige primärt men även internationellt).

Dina erfarenheter och kompetenser

 • Kunskap inom IT och säkerhet
 • Erfarenhet av komplex lösningsförsäljning B2B – du älskar att göra affärer!
 • Duktig förhandlare på c-level
 • Flytande på svenska och engelska i tal och skrift
 • Du skapar dig förståelse för kundernas utmaningar för att kunna presentera bästa säkerhetslösning
 • Du har affärssinne, är driven och ser möjligheter att skapa värde för kunderna
 • Du är självmotiverad
 • Du har en relevant eftergymnasial utbildning
 • Meriterande: Du pratar finska, norska och/eller danska

Vill du bli en del av team Gateway Digital – skicka in din ansökan nu!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. OBS! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut.

Mer om Gateway Digital

Titta in på vår hemsida och läs mer om oss och våra tjänster här.

Läs om mina kollegor