Lediga jobb

Relationsbyggande KAM till Wibax Biofuels

Wibax affärsidé är att sälja, köpa in, processa och distribuera kemiska produkter till basindustrin i Europa. Verksamheten består av försäljning, import, produktion, utveckling, service & underhåll, lagring och distribution av i första hand flytande kemiska produkter och biooljor i bulk.

Wibax Biofuels erbjuder ett stort utbud av biooljor för i huvudsak förbränning samt även teknisk kompetens för implementering och optimering. För våra kunder som är intresserade att gå från ett fossiloljeberoende erbjuder vi helhetslösningar till en klar biooljeanläggning.

För oss är detta God Kemi

Din roll som Key Account Manager på Wibax Biofuels innebär att bygga långsiktiga relationer och att initiera och slutföra affärer. Du kommer att ansvara för några kunder inom affärsområdet och ditt uppdrag går ut på att jobba strategiskt och proaktivt med kunden. Din vardag kommer handla om att jobba med tyngre industrikunder och energiproducenter och på så sätt få vara med och driva utvecklingen mot en mer hållbar energianvändning.

Du ingår i ett team inom affärsområdet Biofuels, där ledningen sitter i Piteå och försäljningskollegorna är stationerade från Helsingborg upp till Piteå.

Vi ser gärna att du kan utgå från Stockholm, Norrköping eller Skutskär, alternativt arbeta från hemmakontor. 

VI ERBJUDER:

·      Möjligheten att bli en del av ett familjeägt framgångsbolag där goda möjligheter till utveckling finns.

·      Ett företag som har ett starkt socialt engagemang och som jobbar för hållbarhet och att välja de miljömässigt bästa alternativen

·      En familjär kultur med stor framtidstro och snabba beslutsvägar

·      En varierande och utvecklande roll där man får jobba relationsbyggande och affärsutvecklande med en spännande affär

VI SÖKER DIG SOM:

·      Har säljerfarenhet från större industri, och framför allt förståelse för industri

·      Har jobbat i en KAM roll eller liknande tex. inköp

·      Van vid att arbeta med avtal och förhandlingar i komplexa affärer

·      Kommer från energi- eller bränslebranschen, starkt meriterande

·      Har en examen från Högskola/Universitet som ingenjör eller motsvarande erfarenhet är meriterande

Vidare ser vi att du är en person som älskar att bygga relationer, är analytisk och självgående.

Du triggas av att utveckla affärer och är van vid längre och komplexa affärer, och du gillar när saker går framåt och att varje dag inte är den andra sig lik.  

Wibax blev senast utnämnd till Årets Företagare i Norrbotten och kom på en andraplats som Årets Företagare i Sverige 2022.

Detta är ett av flera fina kvitton på att Wibax är ett företag att räkna med och en arbetsplats att trivas på. Med ett starkt arbetsgivarvarumärke och en kundnöjdhet på över 98% så är chansen stor att du som vår nästa medarbetare ska trivas hos oss på Wibax. Vill du skapa god kemi med oss? Ansök redan idag. 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Theresia Årestad och Rekryteringskonsult Per Sävje. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se och Per på tel: 0760-00 18 22 eller via mail: per.savje@salesonly.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vill du läsa mer om Wibax: www.wibax.com

Sökord: Säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”, Wibax, chemicals, biofuel, industri, ingenjör, försäljningsingenjör

Läs om mina kollegor