Lediga jobb

TEKNISK SÄLJARE

Nu söker vi en Teknisk Säljare till Netcontrol. Du erbjuds en varierande och självständig roll i ett stabilt bolag som växer. Netcontrol är en flexibel och pålitlig partner, med en mycket kunnig och motiverad personal. Vi jobbar med produkter som är relevanta och in i framtiden. Är detta något som du skulle vilja vara en del av? Då är det en bra idé att läsa vidare.

OM TJÄNSTEN OCH DITT UPPDRAG:

I din roll som Teknisk Säljare inom Reläskydd på Netcontrol kommer du att arbeta med försäljningen av Reläskydd åt vår leverantör på den svenska marknaden. Försäljning utanför den svenska marknaden kan förekomma framåt framförallt i Norden. Du kommer förutom kundbesök, gå igenom offertförfrågningar, välja rätt produkter baserad på teknisk specifikation, sätta ihop offerter samt ge grundläggande produktutbildning till nya kunder och entreprenörer. Tjänsten innebär att du kommer att vara på resande fot ca 5-10 dagar/månad.

OM DIG – Egenskaper & Erfarenheter:

  • Högskoleutbildning eller en YH-utbildning med teknisk inriktning
  • Erfarenhet av B2B-försäljning inom automatiseringslösningar, telekommunikation och/eller elteknik eller arbetat som tekniker och vill utveckla dina
    säljfärdigheter
  • Erfarenhet av att jobbat med reläskydd är meriterande
  • För mellanspännings- och eller transmissionsnätet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav
  • B-körkort

Varför vill du arbeta på Netcontrol AB? Vi har ett gott rykte! Netcontrol har en bred kundbas och våra produkter och tjänster har ett gott rykte. Vi är idag största leverantören i Norden och är ett väletablerat företag med stabil utvecklingskurva. Hos oss trivs personalen och man jobbar tillsammans som ett team. Samtidigt kräver vi att man jobbar självständig i frihet under ansvar men erbjuder goda förmåner.

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Theresia Årestad. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

OM NETCONTROL AB:

Netcontrol är ett finskt bolag med huvudkontoret i Helsingfors. De övriga kontoren finns i Västerås, Helsingborg, Oslo, Riga och Manchester. I mer än 25 år har Netcontrol utvecklat och levererat system för övervakning och kontroll av överförings- och distributionsnät. Netcontrol konstruerar och tillverkar en rad olika enheter för SCADA-system, fjärrkontroll, telemetri, larmövervakning och kommunikation. Netcontrols kunder är bolag för eldistribution, -transmission och produktion, fjärrvärmebolag, spårnätsbolag, bolag inom olje- och gasindustrin, samt energiintensiv industri. Våra produkter är nyckeln till att styra förnybar energi och Smart Grid idag och i framtiden.

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!