Lediga jobb

Field Application Engineer - Acal BFi Nordic AB

Acal BFi levererar tjänster till ledande B2B-kunder på en mängd olika marknader. Med vår väl definierade produktportfölj kan Acal BFi erbjuda lösningar som möter kraven hos de mest krävande tillämpningar. Företagets mål är nu att fortsätta att växa och ta marknadsandelar i branschen och det är här du kommer in. Vi söker nu vår nästa kollega för att stärka vårt projektteam.

Om rollen

Som Teknisk Projektledare eller Field Application Engineer, fungerar du som en teknisk projektledare vars främsta uppgift är att stötta kunder och säljare kring tekniska frågor och bistå dem i att driva projekt till ett framgångsrikt avslut. Arbetet har tidvis pedagogisk karaktär vilket innefattar utbildning av Acal BFi´s egen personal samt kunder inom de teknikområden och produkter vi arbetar med. I rollen som Teknisk Projektledare hos oss har man ett nära samarbete med andra Tekniska Projektledare inom Acal BFi-gruppen och är även aktivt delaktig i arbetet att planera och genomföra presentationer, seminarier och workshops. Rollen innefattar att driva flera projekt parallellt och det handlar dagligen om att hantera många kontakter, problemlösningar och arbetsuppgifter. Resor i tjänsten kan förekomma, huvudsakligen då inom Norden.

Vårt erbjudande till dig

Acal BFi erbjuder dig en spännande roll som du själv kan vara med och påverka. Du får arbeta i en öppen och trivsam arbetsmiljö med ett tydligt och närvarande ledarskap. Vi är måna om våra medarbetare och vi trivs i en informell miljö där vi gärna hittar på saker tillsammans även när arbetsdagen är slut. Du får här möjligheten att förkovra dig i en spännande ingenjörsroll med mycket personkontakter där du själv kan vara med och påverka din egen situation och arbetssätt. Vi utgår ifrån vårt kontor i Sundbyberg men vi är givetvis flexibla med att utgå ifrån hemmet när det behövs. Vi erbjuder en attraktiv fast lön och företagsbonus samt goda förmåner.

Vad kan du?

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har några års erfarenhet med mjukvara för embedded-system och har baskunskaper inom elektronikkonstruktion och hårdvara. Konkret kan detta innebära förståelse för exempelvis C, Linux, Scripting, AT-kommandon RTOS och liknande. Kunskaper om kommunikationssystem som cellulära (2G, 3G, 4G och 5G), Bluetooth, WiFi, radio och RF är meriterande. Även om vi anser att det är en fördel med en civilingenjörsexamen så lägger vi större vikt på din erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska språket väl i tal och skrift.

Vem är du?

Vi tror att du har ett gediget teknikintresse, är nyfiken och noggrann som person och har ett eget driv med en vilja och förmåga att lära ut på ett kommunikativt sätt. Du trivs med att träffa kunder och samarbeta med kollegor där din input värderas högt i olika faser av projekten. Du har lätt för att lyfta blicken och se helheten i projekt och kan agera rådgivande både internt med kollegor och externt med kunder och partners.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se.Om oss:Acal BFi Nordic AB är en del av ett pan-europeiskt agenturföretag inom elektronik, RF, power, sensorer och inom fotonikområdet med produkter inom fiberoptik, laser, spektroskopi, optomekanik, instrument. Acal BFi bedriver försäljning i hela Norden med kontor i, Stockholm, Oslo och Helsingfors. Våra kunder är industriföretag med högteknologisk verksamhet där vi är en etablerad OEM-leverantör samt universitet och högskolor. Acal BFi Nordic AB är ett dotterbolag till den engelska koncernen ACAL PLC. Läs mer om Acal BFi Nordic AB på www.acalbfi.com/se

Läs om mina kollegor