Lediga jobb

Field Sales Engineer - Acal BFi Nordic

Acal BFi levererar tjänster till ledande B2B-kunder på en mängd olika marknader. Med vår väl definierade produktportfölj kan Acal BFI erbjuda lösningar som möter kraven hos de mest krävande tillämpningar. Företagets mål är nu att fortsätta att växa och ta marknadsandelar i branschen och det är här du kommer in. Vi söker nu vår nästa kollega inom vårt säljteam för att växa tillsammans med oss.

Om rollen

Som Field Sales Engineer hos oss på Acal BFi är du en teknisk säljare vars främsta uppgift blir att stötta våra kunder kring tekniska frågor och bistå dem i att driva projekt i ett framgångsrikt långsiktigt samarbete. Våra kunder finns i huvudsak inom transportsektorn, medicinteknik, rymd och Försvar, säkerhetslösningar och förnybar energi.

Vårt erbjudande till dig

Acal BFi erbjuder dig en spännande roll som du själv kan vara med och påverka. Du får arbeta i en öppen och trivsam arbetsmiljö med ett tydligt och närvarande ledarskap. Vi är måna om våra medarbetare och vi trivs i en informell miljö där vi gärna hittar på saker tillsammans även när arbetsdagen är slut. Du kommer att få friheten att planera och strukturera din vardag självständigt där du bearbetar både nya kunder och vidareutvecklar samarbetet med befintliga. För den som önskar finns möjlighet att synas och påverka marknadsföringen för företaget. Vi erbjuder en attraktiv fast lön och företagsbonus samt goda förmåner. Vi utgår ifrån vårt kontor i Sundbyberg men vi är givetvis flexibla med att utgå ifrån hemmet när det behövs.

Vad kan du?

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

  • En akademisk examen inom mjukvara, elektronik, optronik eller motsvarande, men du kan även ha förvärvat dig kunskaper inom dessa områden på annat sätt.
  • Erfarenhet av sensorer och fiberoptisk kommunikation är en fördel men inget krav.
  • Du behärskar svenska och engelska språket väl i tal och skrift.
  • Du har körkort då resor i tjänsten ingår regelbundet.

Vem är du?

Som person är du en lösningsinriktad, noggrann och kommunikativ person med ett gediget teknikintresse. Du har tidigare erfarenhet av försäljning i en liknande roll med goda resultat. Vi ser att du är självgående och drivande i din personlighet och vill arbeta mot tydliga uppsatta mål. Det är också en fördel om du har erfarenhet av relevanta marknader, applikationer och producenter inom dessa områden.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se.

Om oss:Acal BFi Nordic AB är en del av ett pan-europeiskt agenturföretag inom elektronik, RF, power, sensorer och inom fotonikområdet med produkter inom fiberoptik, laser, spektroskopi, optomekanik, instrument. Acal BFi bedriver försäljning i hela Norden med kontor i, Stockholm, Oslo och Helsingfors. Våra kunder är industriföretag med högteknologisk verksamhet där vi är en etablerad OEM-leverantör samt universitet och högskolor. Acal BFi Nordic AB är ett dotterbolag till den engelska koncernen ACAL PLC. Läs mer om Acal BFi Nordic AB på www.acalbfi.com/se

Läs om mina kollegor