Lediga jobb

Sales Executive Manager

Talenom är ett modernt redovisnings och rådgivningsföretag. Vi har i över 30 år hjälp tusentals företag och dess ägare i Finland med redovisning, lön samt företagsekonomisk och skatterelaterad rådgivning. Talenom OYJ är ett av de ledande redovisningsföretagen i Finland. Där är vi ca 800 anställda och är noterade på Helsingforsbörsen. Nu skall vi göra en tillväxtresa i Sverige där vi skall bygga upp en landstäckande organisation och vi är en bra bit på väg. För att komma igång har vi köpt upp lokala byråer med stor kompetens och marknadsnärvaro. Ett av de absolut viktigaste och mest prioriterade områdena för tillväxt framåt är försäljningsavdelningen och dit söker vi nu två Sales Executive Managers som kommer att tillhöra vårt kontor i centrala Stockholm.

Om rollen och erbjudandet

I rollen som Sales Executive Manager kommer du ansvara för din egen försäljning. Du bygger upp din egen pipeline av prospects. Du kommer att göra allt från att ringa kallt till att genomföra möten där du skall bygga ett förtroende och signera avtal för att erbjuda kunden tjänster inom lön och redovisning, lön, skatt samt närliggande relevant rådgivning. Du tecknar attraktiva avtal till fastpris och tjänar själv provision från första kronan och har inget tak. Till din hjälp har du erfarna konsulter som kan lotsa kunden i den nyvunna relationen. Några saker som sticker ut hos Talenom i jämförelse med konkurrenter är att vi jobbar branschspecifikt med en högre servicegrad i form av vad vi erbjuder kunden. Inom en snar framtid kommer vi även att lansera ett egenutvecklat system som man med framgång använt många år i Finland. Detta kommer att vara en stor USP i jämförelse med konkurrenterna.

Om dig

Naturligtvis är du en person som älskar mötet med människor och som ser värdet i att sälja en tjänst som hjälper båda parter. Vidare är du hungrig och målmedveten och drivs av att vinna avtal och bygga givande relationer. Du är socialt kompetent och har inga problem att bygga affärsmässiga relationer från grunden. Du kommer att bli backad av en chef som själv jobbar operativt och leder genom exempel och av ett team med härliga kollegor. Du kommer att erbjudas kontinuerlig utveckling. Du kommer dessutom att få leads att arbeta med och på sikt kommer du även att få stöttning med vissa bokade möten. Vi tror även att du känner igen dig i följande egenskaper:

  • Engagerad och målmedveten
  • Autentisk och jordnära
  • Nyfiken och orädd
  • Strukturerad och lösningsorienterad
  • Van och intresserad av digitalt arbete

Följ med på vår resa

För rätt person är detta en fin möjlighet att bidra till bolagets tillväxtresa i Sverige. Med ett starkt moderbolag i ryggen som har erfarenhet av tillväxt och en tydlig vision om att bli marknadsledande i Sverige finns alla förutsättningar att lyckas. Vi hoppas att du känner igen dig i ovan beskrivning och att du söker jobbet redan idag. Intervjuer kommer att ske efter helgerna men vi hoppas att du söker redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se

Läs om mina kollegor